Met collega's, vrienden of familie… Een avondje bowlen is dé manier om lekker actief tijd met elkaar te besteden en bij te praten. Almere kent één grote bowlingbaan: Bowling Almere. Deze baan is één van de grootste, modernste en bovenal gezelligste bowlingcentra van Nederland. Bowling Almere heeft 24 bowlingbanen met daarbij een ruime horecagelegenheid waaronder een grandcafé, lounge, restaurant en een buitenterras. De 24 volautomatische bowlingbanen van het merk Brunswick maken Bowling Almere zeer geschikt voor competitiebowling en wedstrijden op internationaal niveau. Bowling Almere is de leukste uitgaansgelegenheid van Almere! Een bowling waar je gewoon gezellig een uurtje of avondje kunt bowlen. Maar vooral ook een partybowling geschikt voor alle soorten en maten feesten en partijen. Kortom, veel meer dan bowling alleen! Ben je benieuwd?!

Meer dan alleen bowlen

Bij Bowling Almere kan je meer dan alleen een uurtje bowlen. Je kunt er bijvoorbeeld ook biljarten, poolen en darten, maar ook lekker lounchen. Je kunt altijd terecht voor een drankje en een borrelhapjes bij de bar. Daarnaast is het ook mogelijk om te steengrillen met je familie, vrienden of collega’s. Combineer dit met een uurtje bowlen en je hebt een perfect avondje uit! Tevens kun je hier genieten van een heerlijke lunch en bijeenkomsten als vergaderingen organiseren. Alles wordt hier perfect voor jou geregeld. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor kinderfeestjes. Ook hier bepaal je zelf wat je gaat doen: bowlen, eten , drinken, noem het maar op!

 

Een perfect avondje uit!

Bowlen is een erg gezellige bezigheid.Het leukste is dat je het met iedereen kan doen. Je collega’s, je familie, je buurman of je beste vrienden, het is altijd gezellig. En dan is er natuurlijk nog de onderlinge strijd. Wie gooit de meeste strikes en behaalt de meeste punten? Daag je vrienden uit en kom naar Bowling Almere!