Klimmen in een klimbos in Almere vol met avontuur en uitdaging? Kom naar Klimbos Fun Forest Almere! Voor een echte adrenalinekick kun je volop klimmen en klauteren in de Almeerse bossen. Van beginner tot gevorderd, voor iedereen is er een geschikte klimbaan! Ook de leeftijd speelt geen rol ! Vanaf je vierde tot je 120e levensjaar kun je je hier erg goed vermaken. Met je kinderen, maar ook met je geliefden is dit een hele goede optie voor een leuk dagje uit!

Verschillende parcoursen

Bij Fun Forest Almere ga je 3 uur lang klimmen in de 5 diverse parcoursen van het klimbos. Deze lopen op qua hoogte en moeilijkheidsgraad, daarom hanteren wij voor elk parcours een bepaalde leeftijd- en lengtenorm. Dit is belangrijk in verband met de veiligheid. Daarnaast geldt er een begeleidingsnorm van 1 volwassene per 2 klimmende kinderen (8 t/m 11 jaar). Dit is omdat het klimpark zo groot is en de onderdelen ver uit elkaar zitten. Ga jij voor de Monkey Fun parcours of voor de Rode Bavianen parcours? Of misschien juist voor allebei? Het kan allemaal, zolang je binnen 3 uur terug bent!

 

Arrangementen

Wil je een dagje uit met je gezin of heb je binnenkort een bedrijfsuitje? Dan biedt dit klimbos in Almere veel mogelijkheden. Fun Forest is erg creatief en heeft meerdere activiteiten voor jou in petto! Ook voor kinderfeestjes, schoolreisjes en vrijgezellenfeesten ben je hier bij het juiste adres. De organisatie luistert graag naar jouw wensen en zal dit verwerken in het programma. Zo heb je Master Minds, waar je samen puzzels of moet lossen en je hersenen moet laten kraken. Daarnaast heb je ook de Forest Games. Hier is teamwork erg belangrijk en wordt er in 2 teams gestreden tijdens zes verschillende spellen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom naar het klimbos en beleef het!