Een verblijf in Almere is al een stukje ´wellness´ op zich. Je zal verbaasd zijn wat een rust er in deze grote, levendige stad te vinden is. Fietsen door de natuur, pootje baden op één van de stranden, met de wind in je haar op de dijk bootjes kijken met een grasspriet tussen je tanden. Maar natuurlijk kun je ook een heerlijk dagje sauna Almere doen! 

Sauna Almere

Wellnesscentra zijn heerlijk om even een dagje er tussenuit te gaan. Lekker ontspannen zonder zorgen en genieten van de fijnste behandelingen. Dat is een dagje wellness in Almere. Daarnaast kan je ervoor of erna nog genoeg leuke dingen doen in deze grote stad. Shoppen, sporten, uitgaan, het kan allemaal in Almere!

Almere kent meerdere sauna’s, waar je heerlijk een dagje tot rust kunt komen. Sauna, stoombaden, zonnestudio, massages, het is allemaal te vinden in de wellnesscentra van Almere. Met het mooie weer is het ook lekker om gebruik te maken van de buitenplaatsen van de verschillende locaties. Naast de Spa’s hebben ook sommige Almeerse hotels wellness faciliteiten waar je even tot rust kunt komen na een lange dag shoppen bijvoorbeeld. Na afloop of vooraf kun je onder andere een hapje eten in het restaurant of gaan sporten in de sportruimte van het hotel.

 

Combineer Wellness met andere uitjes!

Een dagje wellness is prima te combineren met een middagje winkelen, een fietstocht of een hapje eten bij één van onze restaurants. Daarnaast is het ook leuk om naar de bioscoop of de theater te gaan. Er is veel mogelijk in Almere, dus maak er gebruik van! Ben je met de auto, fiets, lopend of het openbaar vervoer, de hele stad is makkelijk te bereiken.