Van 20 t/m 28 oktober 2018 is het weer herfstvakantie in Nederland en daarom vinden er in Almere deze week leuke activiteiten plaats. Hieronder kun je zien wat er allemaal te doen is. Ga avonturieren op de Kemphaan, doe mee met leuke activiteiten bij Veiligheidsmuseum PIT of bekijk één van de leuke films in de nieuwe bibliotheek. Wat ga jij doen?

Meer leuke dingen om in de herfstvakantie te doen

Bioscopen in Almere


Wist je dat je in Almere wel op drie verschillende locaties films kunt kijken? De meeste mensen zijn wel bekend met Kinepolis, de bioscoop in Almere Centrum. Maar ook bij de nieuwe bibliotheek stad en bij Corrosia in Almere Haven kun je regelmatig een filmpje pakken!
 

Restaurants in Almere


Uit eten in Almere kan in talloze restaurants en cafés. Wat denk je van romantisch dineren aan het water in de Havenkom in Almere Haven, gezellig een hapje eten na het shoppen in Almere Centrum of na het wandelen pannenkoeken eten midden in de natuur. Het is allemaal mogelijk!
 

Fietsen in Almere

 
Het is heerlijk fietsen in en om Almere. Door de vele verharde fietspaden zijn alle delen van Almere eenvoudig te bereiken en ben je vaak met de fiets nog sneller dan met de auto! Fietsen huren kan eenvoudig bij VVV Almere aan De Diagonaal 199 in Almere Centrum.