13-07-2017 - Cocktails drinken op het terras in Almere, dat klinkt voor iedereen wel als muziek in de oren. Gelukkig zijn er in Almere enorm veel locaties waar je de lekkerste cocktails kunt drinken. Drink de klassieke mojito’s bij Rosita’s, de meest tropische Tropical Dream bij Tapas Barça en de meest verfrissende Passion Fruit Twist bij Proeflokaal Bregje. Je kunt je geluk niet op met alle verschillende mogelijkheden die hier worden aangeboden. Omdat er enorm veel keuze is in Almere, helpen we je een handje en hebben we vast 8 toplocaties op een rijtje gezet!

Restaurant Finn

Bij FINN drink je maar liefst vier fantastische cocktails met een twist zoals je ze nog nooit eerder hebt geproefd. Zoals de Zak’e, een frisse Mojito met Japanse Sake, soda en verse munt. Geserveerd in een zakje! Leuke naam he? Benieuwd naar de andere drie bijzondere cocktails? Ga dan snel eens langs!

ANNO

Iedere maandag en dinsdag is het cocktailavond bij ANNO, waardoor je cocktails drinkt voor maar €6,- per stuk! Komen maandag en dinsdag niet echt uit vanwege uhh… werk? Niet getreurd! De rest van de week worden er natuurlijk ook gewoon cocktails geshaked.

Rosita’s Mexicaans Restaurant

Bij Rosita’s drink je niet alleen de meest klassieke cocktails zoals de Cosmopolitan en de Mojito. Maar ook de Grashopper en een Rossorhina! En niet te vergeten, hier wordt ook overheerlijke Sangria verkocht! Probeer alle cocktails uit tijdens de Salsa & Sangria avonden die iedere twee maanden worden georganiseerd. Tijdens deze avond worden de salsa, bachata, merengue, reggaeton en kizomba-hitjes gedraaid en is er een extra bar geopend waar je overheerlijke cocktails & hapjes kunt halen. Het evenement is gratis voor iedereen die zin heeft in een salsa-dansje.

Hudson Bar & Kitchen

Bij Hudson Bar & Kitchen drink je de lekkerste Margarhita’s, Frozen Piña Coladas en de ‘Barmans Favourite’ Old Fashioned. Slurp de frisse cocktails weg terwijl je geniet van de beste nacho’s in town.
Iedere laatste vrijdag van de maand is het ‘Cocktailavond’ bij Hudson. Tijdens deze avond zijn er diverse cocktails vanaf €5,- per stuk en wordt er leuke muziek gedraaid. De cocktailactie is van 20.00 tot 23.00 uur. Naast cocktails kunnen er natuurlijk ook lekkere bittergarnituren besteld worden.

La Cubanita

Bij La Cubanita kun je kiezen tussen maar liefst 17(!!) verschillende soorten cocktails! Allemaal even mooi gepresenteerd maar niet te vergelijken in smaak! Nog op zoektocht naar je meest favoriete cocktail? Dan heb je bij La Cubanita in ieder geval genoeg keus! Bij La Cubanita worden regelmatig leuke acties gehouden waardoor je een leuk dagje weg perfect kunt combineren met een hapje eten en een cocktail voor maar €25,-.

Restaurant Baltimore

Bij restaurant Baltimore in Almere Buiten drink je cocktails die perfect bij je diner passen. Zoals The Godfather een stoere stevige cocktail met Bourbon en Amaretto. Of juist de elegante White Lady, een versie met Gin en Cointreau.

De Jutter

Als we Gin Tonics meetellen als cocktail, dan hoort de Jutter ook zeker in dit rijtje thuis! Met wel vier verschillende Gin & Tonics met o.a. verse peper, munt of rozemarijn zit je bij De Jutter in Almere Haven wel goed.

Tapas Barça

Bij Tapas Barça drink je de meest tropische cocktails in literformaat. Heerlijk om te delen voor als je met een groepje of partner bent. Proef de zon in de Sunset Beach en droom weg denkend aan je vakantie als je de Tropical Dream of een ‘Blue Ice River’ drinkt. Natuurlijk zijn deze cocktails ook gewoon per glas te koop.

Proeflokaal Bregje

Bij proeflokaal Bregje proef je overheerlijke cocktails zoals de Disaronno Sour, Sweet Chai en de Watermelon Fizz. Liever voor een echte verkoelende versie? Ga dan voor de Sgroppino.

Grandcafé Le Baron

Bij Grandcafé Le Baron drink je maar liefst 8 verschillende cocktails. Van een klassieke Cosmopolitan tot de stoere Rusty Nail. Voor iedere smaak is er wel wat. Kun je niet kiezen? Ga dan voor de ‘huiscocktail’, genaamd: Le Baron!

En natuurlijk zijn er nog veel meer locaties waar je cocktails kunt drinken in Almere. Waar drink jij je cocktail het liefst?