Wie houdt er nou niet van chocolade? Chocolade is lekker op elk moment van de dag, ziet er mooi uit en is ook nog eens geschikt als cadeau. Maar pas wel op, want na dat je de chocola van deze chocolatiers hebt geproefd kan je niet meer stoppen en wil je gelijk alles opeten. Het maakt niet uit of je meer van bonbons, truffels, chocoladerepen of tabletten houdt. Deze vijf chocolatiers kunnen al je chocoladewensen vervullen.
 

Villa Chocola

Villa Chocola biedt niet alleen heerlijke bonbons, repen en tabletten aan, ze bieden bijvoorbeeld ook fudge en wijn aan. Door de verschillende geschenk- en wensdozen haal je hier het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Villa Chocola is gevestigd in Almere Centrum. 

De Diagonaal 24, 1315 XE Almere

 

Martess Chocolaterie 

Deze chocolaterie biedt bonbons en truffels aan met diverse smaken. Voor alle handgemaakte producten maken ze alleen gebruik van Belgische Callebaut chocolade. Daarnaast is het bij Martess Chocolaterie mogelijk om workshops te volgen en kinderfeestjes te vieren.

Markerkant 12 0110, 1314 AJ Almere

 

BonBoni

BonBoni verkoopt overheerlijke bonbons en chocolade, maar ook snoep, drop en cadeau-artikelen worden bij BonBoni verkocht. Ze zijn sinds 2004 gevestigd in Almere Centrum vlak naast het station Almere Centrum. BonBoni heeft zelfs een eigen chocolademaker waardoor ze jouw idee in chocolade kunnen uitwerken. 

Stationsplein 28, 1315 KT Almere

Foto: Femke Kamps

Knusz

Knusz in Almere Haven schenkt niet alleen lekkere bonbons, maar ook meerdere soorten koffie en thee. Daarnaast bieden ze ‘Chocola Op Maat’ aan. Dit is perfect als je naar een origineel cadeau op zoek bent. Ga langs bij Knusz als je wilt genieten van goede bonbons en interesse hebt in koffieadvies.

Marktstraat 26, 1354 LG Almere

Smikky

Deze chocolaterie is al meer dan 25 jaar gevestigd in Almere Buiten. Deze winkel is voor chocoladeliefhebbers hemels. Maar ook liefhebbers van zoetigheid kunnen bij Smikky hun slag slaan, ze hebben namelijk een wand met maar liefst 110 soorten schepsnoep. De slagroomtruffels zijn een aanrader, deze worden volgens Smikky geroemd in heel Almere. 

Noordeinde 251, 1334 BN Almere