16-01-2018 Ben je op zoek naar inspiratie voor de perfecte date? In Almere zijn er namelijk genoeg leuke dingen om te doen tijdens een date. Verover jij het hart van je date met een romantische boswandeling, een heerlijk diner voor twee of daag je hem of haar uit met een potje airhockey? Er is voor ieder wat wils! Bekijk snel het lijstje met de top 10 leukste dates in Almere en laat je inspireren!

Kijk samen een film
Samen een filmpje pakken blijft toch wel een klassieker. Geniet met zijn tweetjes van een spannende thriller of zwijmel weg bij een romantische film. Gelukkig zijn er in Almere meerdere bioscopen voor de perfecte gelegenheid. Ga je gelijk voor een filmmarathon of liever voor een old time favourite?

Een potje gamen
Hoe leuk is het wel niet om samen naar hartenlust te gamen op de allernieuwste arcade spellen. Bij The Gamebox kan iedereen van jong tot oud terecht voor de leukste games als basketballen, airhockey, de beroemde muntschuivers, flipperkasten en nog veel meer! Ontdek hoe sportief jouw date is en daag hem of haar uit!

Maak een relaxte boswandeling
Een lange boswandeling maken is zeker niet saai, maar juist romantisch. Maak gebruik van de rust en de schoonheid van de natuur en leer niet alleen elkaar, maar ook een stukje Almere beter kennen. Ontdek het aanbod aan verschillende boswandelingen, zodat jullie samen jullie ogen kunnen uitkijken in de mooiste bossen van Almere!
 

Gezellig bijkletsen met een kopje koffie
Is jouw date een echte coffee-lover? Dan is een koffiedate ideaal! Klets gezellig bij onder het genot van een heerlijk gebakje van Ma Bella Cakery of een heerlijke cappuccino inclusief een prachtig uitzicht bij Gasterij de Oostvaarders. Geniet samen van de beste koffie bij één van de 10 koffie hotspots in Almere of nog beter ontdek ze samen allemaal!

Een avondje vol amusement
Zin in een leuke cabaret of een indrukwekkende theatervoorstelling? Dan kun je in Almere goed terecht! Door middel van het brede aanbod is er voor elke doelgroep wel een aantrekkelijke voorstelling. Wil je je date aan het lachen maken, neem hem of haar dan mee naar de grappigste theatervoorstellingen in het KAF Theater. Of ga voor verleidelijke musicals bij Corrosia Theater, Expo & Film. Genoeg keuze voor een topavond!

Genieten van heerlijke cocktails
Een avondje cocktails is altijd een goed idee. Trakteer je date op een waanzinnig lekkere Mojito bij Restaurant FINN of op een Frozen Piña Coladas bij Hudson Bar & Kitchen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er een echt feestje van te maken en je date mee te nemen naar een Salsa & Sangria avond bij Rosita’s! Almere heeft genoeg cocktailbars in petto voor een avondje cocktails!

 

Een romantisch diner voor twee
Het gezegde liefde gaat door de maag bestaat natuurlijk niet zomaar. Met een romantisch diner voor twee sla je gegarandeerd nooit de plank mis! Verover het hart van je date met een romantisch etentje bij één van de vele restaurants in Almere.