Gelukkig zijn er in Almere héél véél restaurants waar jij heerlijk hamburgers kunt eten. Ontdek hier waar je kunt genieten van dit gerecht van Amerikaanse afkomst.

BoatHouse
BoatHouse in Noorderplassen heeft haar bekende Big BoatHouse Burger. Deze grote hamburger met een smokey BBQ-saus moet je proberen! Bacon en cheddar maken de burger helemaal af. De hamburger wordt geserveerd met frites.

HarborHouse
Restaurant HarborHouse heeft een uitgebreid menu, inclusief twee speciale burgers. De ene is gemaakt van 100% ossenhaas en wordt afgemaakt door de bacon, kaas, tomaat, sla en JACK saus. De Portobello Burger is gemaakt van paddenstoelen en kaas en is dus de vegetarische variant. De burger bevat voor de rest tomaat, mozzarella, rucola en avocado-yoghurtsaus.  Beide hamburgers worden geserveerd met frites.

FINN
Bij FINN heb je de overheerlijke Black Angus Burger met sla, zoete ui, spek, tomaat, cheddar en home-made burgersaus voor slechts €12,50. Bij FINN hebben ze zelfde twee minihamburgers in één voorgerecht, bestaand uit Black Angus en kip.
 
De Beren Eetcafé
Ook bij Bobbie Beer, aan het randje van Almere Centrum, kun je terecht op Internationale Hamburgerdag. 5 verschillende burgers liggen op jou te wachten. Wat dacht je van de Premium Black Angus Burger of de Lamsburger met asperges en tzatziki. Er is keuze genoeg. Ook als bijgerecht kun je kiezen tussen dikke frites, Franse frites, rijst, gepofte aardappel of stokbrood en daarnaast krijg je een frisse rauwkostsalade.

Hudson Bar & Kitchen
Amerikaans restaurant Hudson is natuurlijk een ideale locatie om te genieten van de typische Amerikaanse burger. Geniet tussen de bizonkoppen of op het terras op het Belfort van de lekkerste hamburgers. Je kunt kiezen uit wel meer dan 10 verschillende burgers, zo als The Famous Hudson Burger, Mr. Big van 100% beef tot vegetarische burgers en kipburgers. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met coleslaw, augurk en frites.

Reserveer bij jouw favoriete restaurant
Al trek gekregen? Reserveer dan snel bij jouw favoriete restaurant. Ben je benieuwd naar andere restaurants in Almere? Kijk dan op www.vvvalmere.nl/restaurants.