10-01-2019 Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor een aantal goede voornemens! Wil je jezelf dit jaar op sportief gebied meer uitdagen? Meer tijd doorbrengen met je vrienden en familie? Het wat rustiger aan doen en meer genieten? Laat je dan inspireren en begin vandaag nog met je goede voornemens. Wij helpen je graag bij het behalen van jouw doelen. Zet hem op, je kan het!

Bewegen

Almere City Run & Challenge Almere-Amsterdam
Of je nu wil afvallen of je conditie wil verbeteren, Almere biedt genoeg mogelijkheden om je doelen te behalen. Maak je goede voornemens nu concreet door je in te schrijven voor de Almere City Run of de Challenge Almere - Amsterdam. De Almere City Run is dit jaar op zondag 16 juni. Wil je meer dan alleen hardlopen? Daag jezelf dan uit op 13, 14 en 15 september met de Challenge Almere-Amsterdam. Een uitdagende triatlon waarbij je gaat zwemmen, rennen en fietsen. Dus trek je sportkleding vast uit de kast, want de enige manier om te finishen, is om te starten!


Jumping Jack
Jumping Jack is een hippe trampolinehal in Almere die jou zeker kan helpen om meer te bewegen. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, alle leeftijden zijn welkom. Spring op en neer en bekijk de wereld van een andere kant wanneer je over muren loopt of van grote hoogtes duikt. Als je op een leuke manier meer wil bewegen is Jumping Jack the place to be! Wie weet lukt het jou wel om een salto te maken. Het springen wordt zelfs nog leuker als de DJ muziek begint de draaien tijdens ‘Disco Jump’.
 

Activiteiten met je vrienden of familie

Picture People
Het is altijd fijn om meer tijd door te brengen met vrienden en familie. En hoe leuk is het om samen een bijzondere fotoshoot te doen! Bij Picture People kom je terecht in een moderne fotostudio met een relaxte atmosfeer. Een dag bij Picture People zal je niet snel vergeten. Als resultaat heb je prachtige foto’s waar jullie met je mooiste glimlach op staan. Kom samen met je geliefde, beste vriend of buurmeisje en poseer als een echt fotomodel. 


Wandelroutes
Heb je jezelf voorgenomen om dit jaar wat minder gebruik te maken van je mobiel, laptop of televisie? Sluit jezelf dan af van de digitale wereld en ga samen met je liefhebbende eropuit. Ontdek de diverse wandelroutes die Almere te bieden heeft en kom tot rust. Laat je leiden door routes naar prachtige natuurgebieden of de meest bijzondere architectuur van Almere. Je zult geheid versteld staan van al het moois wat Almere biedt.   
 

High Tea 
Niets is leuker om samen onder het genot van zoete gebakjes en hartige sandwiches bij te kletsen. In Almere kun je gelukkig goed terecht voor een overheerlijke high tea. In het knusse, vrolijke restaurant Tante Truus kun je heerlijk genieten van een luxe high tea. Bij binnenkomst is het al moeilijk om de zoete geur van snoep te weerstaan. Kortom, een perfecte locatie om gezellig met je vrienden te genieten van al het lekkers dat zij te bieden hebben.
 


Ontspannen

2019 is voor velen niet alleen het jaar om keihard te werken, maar ook het jaar om een stapje terug te doen en af en toe te ontspannen. Kom relaxen bij Thermen La Mer luxe Spa en Beauty Resort waarbij je na een heerlijk dagje ontspannen helemaal tot jezelf komt. Geniet van luxe massages en diverse saunarituelen, zodat je weer ‘zen’ het jaar tegemoet gaat. Ook in het moderne Van der Valk Hotel kun je als hotelgast gebruikmaken van wellness-faciliteiten. Geniet van de sauna en de stoomcabine of neem een duik in het binnenzwembad. Gun jezelf een heerlijk ontspannen dagje weg!