14-01-2019 Werk je lange dagen, slaap je weinig of ervaar je veel stres? Dan is het de hoogste tijd om eens goed te ontspannen. Gun jezelf een massage, gezichtsbehandeling of ga zwemmen in heerlijk warm water. Wat je ook gaat doen, je gaat gegarandeerd ontspannen naar huis. Dit zijn de 5 beste plekken om volledig tot rust te komen in Almere!

Thermen La Mer

Aan de rand van Almere Haven ligt Thermen La Mer. Dit is de plek waar je moet zijn als je ultiem wil genieten van sauna en wellness. Neem de tijd voor jezelf en geniet van een massage of bijvoorbeeld een manicure- en pedicurebehandeling. Ben je meer toe aan wat warmte? Stap dan de sauna in en laat je hele lichaam tot rust komen. Naast de sauna- en wellnessfaciliteiten van Thermen La Mer kun je ook genieten van heerlijke gerechten voor zowel lunch als diner. 

Scoutingpad 3, 1351 GN Almere

 

Het Mineraal 

Bij Het Mineraal zwem je in gevitaliseerd water van 33 graden Celsius. Het water is zacht, schoon en heilzaam. In dit zwembad is van alles te beleven. Ga bijvoorbeeld fijn familie-, banen- en oefenzwemen. Als je echt volledig wil ontspannen kun je meedoen aan Watsu. Watsu is voor jong en oud en is de ideale manier om te ontspannen. Je wordt gedragen, ritmisch bewogen en gemasseerd door het warme water. 

Radioweg 33, 1324 KW Almere

 

Hotel FINN

 

Ga er lekker tussenuit en overnacht in het smaakvolle Hotel FINN. Het hotel is middenin het centrum van Almere en is voorzien van alle gemakken. Daarnaast is FINN ook nog eens een restaurant, dus je hoeft niet ver van je hotelkamer te gaan als je zin hebt om een hapje te eten. Slaap je liever thuis, maar wil je wel een avondje ontspannen? Kom dan alleen genieten van het overheerlijke eten wat bij FINN geserveerd wordt. 

Koopmanstraat 7, 1315 JD Almere
 

Qbeauty

 

Bij Qbeauty geniet je van schoonheidsbehandelingen en een compleet beauty-arrangement. In dit arrangement kun je naast de schoonheidsbehandeling ook gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten. In de wellness is plaats voor maximaal 10 tot 12 gasten. Geniet onder andere van de sauna, collageenbank en de onbeperkte drankjes die inbegrepen zijn. Bij Qbeauty kom je volledig tot rust.

Editiestraat 10, 1321 NG Almere

 

Rituals Urban Spa

 

Rituals bevind zich midden in het centrum van Almere. Je vindt hier de fijnste verzorgingsproducten met heerlijke geuren. Naast dat Rituals heerlijk ruikt en dient als perfect cadeau, kun je bij Rituals ook genieten van de Urban Spa. Hier ontdek je onder andere de kracht van een luxe lichaamsmassage met warme bamboestokken en laat je alle je zorgen los tijdens een Ultimate D-stress massage. Regelmatig wordt de menukaart van Rituals Urban Spa met nieuwe therapieën aangevuld. 

De Diagonaal 191, 1315 XM Almere