De leukste locaties om je outdoor kinderfeestje in Almere te vieren zetten wij vast voor je op een rijtje. Want de stress van het thuis organiseren van een leuk kinderfeestje is helemaal niet nodig! Geen rondrennende kinderen door de huiskamer en geen schmink dat eindigt op de bank. Bij al deze outdoor feestlocaties in Almere kan alle partystress achterwege blijven want zij regelen de leukste kinderpartijtjes voor jou en je kind! Leer hier waar je 7x de leukste outdoor kinderfeestjes in Almere viert. 

Beestachtig feestje bij Almere Jungle

Echte dierenliefhebbers vieren hun feestje bij Almere Jungle. Er zijn verschillende speurtochten en rondleidingen zodat niemand jouw feestje ooit gaat vergeten. Bekijk de enge, grote slangen, de gezellige papegaaien en de mooie planten terwijl je over slingerende paadjes loopt. Vier je feestje beestachtig!
Lees hier meer over Almere Jungle.

Actie en plezier bij SEC Survivals

Houd je van sport, grenzen verkennen en veel lachen? Vier dan je feestje bij SEC Survivals! Ga op expeditie in dit outdoorpark met je vrienden en vriendinnen. Alle activiteiten worden aangepast op de deelnemers zodat ze altijd uitdagend genoeg zijn. En plezier staat voorop. Je hoeft niet goed te zijn, als je het maar leuk hebt!
Lees hier meer over Outdoorpark Sec Survivals.

Architectuur speurtocht Almere centrum

Opzoek naar een educatief feestje? Ga dan op architectuur speurtocht met de kids! De Kinderspeurtocht is een leuke, educatieve speurtocht voor kinderen door het centrum van Almere. Kinderen krijgen een grote kaart waar verschillende gebouwen op staan. Hier horen raadsels en vragen bij die opgelost moeten worden om het wachtwoord te kraken. Vertel het wachtwoord aan de dames van VVV Almere en ontvang een klein presentje. En dat is dubbel winst, want je krijgt ook nog €1,- korting bij veiligheidsmuseum PIT. Haal de speurtocht op bij VVV Almere aan De Diagonaal 199 en ga op avontuur! De speurtocht kost €2,- maar je moet de speurtocht wel zelf begeleiden.
Lees hier meer over de Architectuur speurtocht door Almere Centrum.

Klim als een echte aap bij Fun Forest

Je feestje middenin de natuur? Dan kun je bij klimpark Fun Forest goed terecht. Klim als een echte aap, op zoek naar de bananen. Als je alle bananen gevonden hebt, kun je samen proberen om de schatkist te vinden en het cijferslot te kraken. Neem je minimaal 8 vrienden mee? Dan mag jij gratis klimmen. Dit feestje is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 11 jaar. Ook moeten ze groter zijn dan 1.30 meter.
Lees hier meer over Klimpark Fun Forest.

Haddock watersport

Bij Haddock Watersport kun je, ook op de nieuwe locatie in Almere Haven, terecht voor heel veel verschillende kinderfeestjes. Zo kun je op Piratenexpeditie, zeilfeest, windsurffeest of op kanofeestje. Alle feestjes zijn voor avontuurlijke kids. Het windsurffeestje is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Tijdens dit feestje krijg je een kennismakingsles windsurfen op het Gooimeer. Kijk voor alle andere kinderfeestjes op de website. Bij alle watersportfeestjes is een zwemdiploma verplicht. 
Lees hier meer over Haddock watersport.


Cablepark VIEW Almere

Cablepark VIEW Almere zorgt voor een mooie dag tijdens een kinderfeestje. Het ligt dichtbij het strand en zo kan het restaurant het startpunt zijn van een verjaardag om vervolgens een zwemfeestje te beginnen. Waterskiën, wakeboarden en suppen is een sensationele belevenis. Bekijk de mogelijkheden op de website.
Lees hier meer over Cablepark VIEW Almere.

Sail Today

Vier je kinderfeestje vol zon, water en strand bij Sail-Today en leer alles over zeilen, stand up paddlen en windsurfen. Van alle sporten krijg je een kleine introductie en tussendoor ga je ook nog een zwemmen, spetteren en spelen! Sluit je dag af met patat en een waterijsje als dessert. Dit kinderfeestje duurt minstens 3 uur en kost €20,-.
Lees hier meer over Sail Today.

Opzoek naar een kinderfeestje om binnen te vieren? Die zijn er natuurlijk ook! Bekijk hier 7x De gezelligste kinderfeestjes in Almere