Pannenkoeken eten in Almere? Je hebt hier opties genoeg. En wie houdt er nu niet van de beste pannenkoeken in Almere? Het liefst eten we ze iedere dag! Kom de lekkerste pannenkoeken eten in één van de vele pannenkoekenhuizen en pannenkoekenrestaurants in Almere. Combineer het met een middag spelen en je hebt een leuk dagje weg voor het hele gezin. Hieronder volgt een lijstje waar je de beste, gekste en lekkerste pannenkoeken van Almere kunt eten. 

Pannenkoeken eten in Almere
Pannenkoeken almere

Pannenkoekenhuis Smullen en spelen
Bij pannenkoekenrestaurant Smullen en Spelen, kun je net zo als de naam al verklapt, smullen én spelen! Tussen al dat spelen door moet er ook gegeten worden. Er is een ruime keuze aan pannenkoeken voor kinderen en volwassenen. Bij smullen en spelen zijn ze helemaal bij de tijd met de selfie pannenkoek met een gezichtje van fruit of snoep. En de D.I.Y. pannenkoek (do it yourself) die je zelf kunt versieren. Ook leuk om te doen is de pannenkoeken proeverij of een high-tea. Handig voor als je niet kunt kiezen.

Restaurant Dubbel-Op
Een bezoekje aan de Kemphaan rond je natuurlijk af bij Kip & Ei restaurant Dubbel-Op. Hier wordt een ruime keuze aan kip- en ei-producten verkocht. Er is een grote variatie aan pannenkoeken van wel 28 cm te verkrijgen bij Dubbel-Op. Ga voor een klassieker met spek en kaas of voor een echte stoere pannenkoek zoals de Popeye, een pannenkoek belegd met ui, spinazie, ei, mozzarella en bourgondische kruiden. Terwijl je geniet van je pannenkoek kun je nog meer genieten van het uitzicht dat dit restaurant te bieden heeft. Met het uitzicht over de aap-eilanden van stichting AAP zou je hier zo een hele dag kunnen blijven zitten.

‘t Pannekoekschip
Bij ‘t Pannekoekschip in Almere Haven lunch en dineer je op een echt schip! Bij ‘t pannekoekschip worden wel meer dan 100 soorten ambachtelijk gebakken pannenkoeken verkocht. Met thema’s als ‘voor de lichtmatrroos’, ‘voor de ketelbink’, ‘van over zee’, ‘aan de kap’teinstafel’, zit er voor iedereen wel een optie tussen. Het kan hier echt niet gek genoeg met de pannenkoeken. Denk aan pannenkoeken met als naam de Turkse kapsalon pannenkoek, Surinaamse pannenkoek, Groenlandse pannenkoek en nog veel meer pannenkoekvariaties.

Restaurant Breed Almere
Eet je buik rond aan de oer-Hollandse pannenkoeken van restaurant Breed. Voor 2,- 2,5,- of 3 uur lang kan je hier alles eten wat jij maar wil! Dus ook pannenkoeken. Bestrooi de pannenkoek met wat jij maar wil en maak er een echt pannenkoek feestje van. Na een uurtje toch wel genoeg van al die pannenkoeken? Wissel deze dan af met pizza, schepijs of bijvoorbeeld sushi. Want restaurant Breed is een all-you-can-eat restaurant dat meer dan pannenkoeken biedt. 


Haddock watersport
Na een lekker dagje watersporten even bijkomen met een overheerlijke pannenkoek! Voor een echte klassieke pannenkoek kun je met de lunch terecht bij Haddock. Ga voor een pannenkoek naturel, appel, spek of kaas. Naast pannenkoeken serveren ze bij Haddock een ruime variatie aan andere lunchgerechten zoals broodjes, snacks en borrelhapjes. Perfect om een dagje windsurfen, zeilen of meerkamp mee af te sluiten.

Voor het eten van pannenkoeken in Almere zijn er dus opties genoeg! Combineer het pannenkoek eten met een dagje weg voor de hele familie of een onstpannen dagje shoppen in het centrum. Waar eet jij het liefst pannenkoeken in Almere?