Vier jij ook Valentijn in Almere? Deze speciale dag voor jou en je geliefde valt natuurlijk op 14 februari! Elk jaar komt de vraag weer: ‘ wat gaan jullie nou met z’n tweeën doen om jullie liefde op deze bijzondere dag te vieren?’ Wordt het chique en fancy? Avontuurlijk en actief? Of pakken jullie het toch wat rustiger aan? Voor iedereen is er wat leuks te doen, ontdek wat er te doen is in ‘ De top 10 leukste Valentijns activiteiten in Almere’.

De Beren 

Fan van een gezellig en bereleuk plekje om samen te dineren? Ga naar de Beren in Almere! In de periode van 25 januari t/m donderdag 14 februari ontvang je bij een besteding van minimaal €25,- een voucher waarmee je kans maakt op leuke prijzen voor jou en je Valentijn. Wie weet win je de hoofdprijs en mogen jij en je Valentijn een jaar lang gratis dineren bij de Beren of misschien staat er binnenkort wel een berenchef bij jullie in de keuken! 

Van der Valk 

Bij van der Valk is 14 februari ook de dag waarop de liefde wordt gevierd. Van der Valk heeft voor jou en je Valentijn een romantisch arrangement samengesteld om de liefde uitgebreid te vieren. De inhoud van het arrangement: romantisch dineren, overnachten én ontbijten. Toch liever thuis slapen? Dan kun je alsnog terecht bij je favoriete van der Valk hotel om samen te genieten van het speciale Valentijnsmenu. 

Boathouse

Een romantisch etentje met een mooi uitzicht op het water kan nooit een slecht idee zijn. Verras je geliefde met een speciaal Valentijns Shared Diner met verschillende lekkernijen voor 2 personen bij Boathouse! Dineren bij kaarslicht met romantische muziek en een mooi gedekte tafel met rozenblaadjes, dat moet de liefde wel extra aanwakkeren. 

Thermen La Mer

Lekker rusten en ontspannen met je grote liefde. Wie wilt dat nou niet? Bij Thermen La Mer kunnen je lekker wegzakken en genieten van verschillende luxe massages, gebruikmaken van Thermen/Spa faciliteiten of genieten van de Sauna & Culinair Specials: zoals een Thermen’s Afternoon Break for Two voor maar liefst €59,-! 

Kinepolis

Misschien een beetje cliché maar daar is niks mis mee! Een avondje naar de film met een grote bak popcorn en je Valentijnsdag zal nooit vervelen. Verras jouw Valentijn met een Valentijn filmblik en maak er een romantisch filmavondje van bij Kinepolis Almere! De blikken zijn verkrijgbaar aan de kassa van alle Kinepolis bioscopen. In het Valentijn filmblik vind je vrijkaarten voor een film naar keuze bij Kinepolis. Een filmblik met 2 tickets is verkrijgbaar voor €21,20,- en voor €41,20,- krijg je 4 tickets! 

Het Mineraal

Als de liefde er toch al vanaf spat kun je net zo goed een duik in het zwembad van Het Mineraal nemen. Geniet samen van het unieke zachte, gevitaliseerde zwemwater onder het genot van een sfeervol verlicht bad en romantische muziek op de achtergrond tijdens het Valentijnzwemmen van 19.00 tot 20.00 bij Het Mineraal. Voor de toegang betaal je €4,00 (of met 10 entreekaart € 3,50).

 

Restaurantplein Belfort

Als je kans wil maken op een Europa Trip voor jou en je liefje, dan is het restaurantplein Belfort de plek om te zijn! Ga samen dineren bij één van de restaurants op het Belfort en krijg na afloop (bij besteding van minimaal €35,-) een Valentijnsballon mee. In de ballon zit een kaartje verstopt en wie weet staat daar wel op dat jij en je lief een Europa Trip mogen maken.

De deelnemende restaurants zijn: Bagels & Beans, Proeflokaal Bregje, Hudson Bar & Kitchen, Madame Jeanette, La Cubanita, La Maison, Par Hasard, Woodstone en Yamas.


Jumping Jack

Als je hartslag nog niet snel genoeg gaat, komen jij en je Valentijn springen in de Trampolinehal Jumping Jack Almere. Laat elkaars wereld op de kop staan en laat elkaar versteld staan met freerunning skills of salto’s op de 2400 vierkante meters aan trampolines voor €12,50 p.p. per uur. Even relaxen? Neem plaats in The Coffeeclub en ga voor een healthy lunch of heerlijke koffie. 

The Game Box

Win jij naast het hart van je grote liefde een tweede jackpot? In The Game Box kun je losgaan op een uitgebreid aanbod aan Arcade Games. Er is van alles te doen zoals: flipperkasten, basketballen, autoracers, crossy road en nog veel meer. Wist je dat je bij bijna elk spel tickets kunt winnen? Je kunt deze meteen inwisselen voor een leuke prijs of sparen voor één van de grotere prijzen.

Genoeg manieren om het hart van jouw Valentijn (nogmaals) te veroveren. Het maakt niet uit wat je doet, in Almere met jouw geliefde zal het hoe dan ook een bijzondere dag worden!