Voor Koningsdag blijf je natuurlijk in Almere. De festiviteiten  beginnen in Almere altijd al de avond ervoor! Op vrijdag 26 april vanaf 17.00 uur start de Almeerse Koningsnacht met vrijmarkten op  de gebruikelijke pleinen in de centra van Almere Centrum, Haven en Buiten. Deze duren tot 17.00 uur de volgende dag. Op zaterdag 27 april kun je ook naar het Lumièrepark en Parkwijk in Almere Stad en het Cascadepark in Poort voor Koningsdag. Eén ding is zeker, voor Koningsdag hoef je ook dit jaar Almere niet uit!

Bekijk hier alle activiteiten op Koningsnacht- en dag

Nog geen idee wat je gaat doen met Koningsdag? Almere heeft genoeg te bieden. Struin langs één van de vrijmarkten, vier een feestje op de Grote Markt of verkoop je eigen spullen in één van de stadsdelen. Samen met de kids of met vrienden en familie, er is voor ieder wat wils. Bekijk nu wat er allemaal te doen is!

Koningsdag Almere

Zowel in Almere Centrum als Almere Poort, Buiten en Haven zijn er diverse activiteiten te doen. Natuurlijk vrijmarkten, maar ook optredens en andere leuke activiteiten voor jong en oud. Op de pagina’s van de stadsdelen lees je wat er allemaal te beleven is tijdens Koningsdag Almere. 

Koningsnacht Almere

Elk jaar is er tijdens Koningsnacht een uitgebreid programma vol met artiesten en DJ's. Voor een gezellige feestavond kom je naar de Grote Markt, waar een groot podium klaarstaat. Naast het feestelijke programma kun je ook de vrijmarkt bezoeken. Heb je zelf spullen om te verkopen? Verover dan een plekje in Almere Centrum. Koningsnacht beleef je in Almere! 

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragen over Koningsdag in Almere en lees de belangrijkste informatie over deze dag. Vragen over de vrijmarkten, evenementen en andere zaken worden hier beantwoord.

Organiseren?

Organiseer jij een leuke activiteit op Koningsnacht en/of –dag? Geef je activiteit aan ons door en dan nemen wij het mee in onze agenda! Meld nu je activiteit aan.