Vanaf 28 april t/m 6 mei 2018 is het meivakantie in Almere. Ook deze vakantie zit weer bomvol leuke activiteiten en uitjes voor jong & oud! Of het nou lekker weer is of niet, er zijn genoeg leuke dingen te doen in Almere. Neem een bezoek aan de kermis in Almere Haven, kom knutselen bij Buitencentrum Almeerderhout of leef je een dagje helemaal uit bij Outdoorpark SEC Survivals. Meer ideeën opdoen? Bekijk het gehele aanbod aan meivakantie-uitjes in Almere hier.

Activiteiten in de meivakantie 

In Almere zijn er in de meivakantie ontelbaar leuke activiteiten te ondernemen. Denk aan een dagje winkelen in Almere Centrum waar een groot aanbod is aan winkels met grote merken. Combineer een dagje shoppen met een lekkere lunch of een uitgebreid diner bij een van de vele restaurants in Almere

Dagje weg in Almere

Voor een dagje weg kun je op verschillende locaties terecht. Maak één van de fiets- of wandeltochten van VVV Almere en ontdek de mooiste natuur, architectuur en andere mooie plekjes van de stad. Een dagje uit met de kinderen? Bekijk dan alle kinderactiviteiten en ga eropuit!

Koningsdag in Almere

Nog geen idee wat je gaat doen met Koningsdag? Almere heeft genoeg te bieden. Struin langs één van de vrijmarkten, vier een feestje op de Grote Markt of verkoop je eigen spullen in één van de stadsdelen. Samen met de kids of met vrienden en familie, er is voor ieder wat wils. Bekijk nu wat er allemaal te doen is met Koningsdag

Overnachten in Almere

Combineer de meivakantie met een ontspannen weekje weg in Almere en verblijf in één van de vele hotels of bed & breakfasts in Almere. Met een beetje geluk blijft het lekker weer en kun je zelfs al terecht bij één van de jachthavens. Bekijk de vele mogelijkheden om te overnachten in Almere hier.