Custom Turbo Meeting 2017

maandag 19 juni 2017

De Custom Turbo Meeting biedt de meest spectaculaire straatlegale, getunede performance auto's met een turbo of supercharger, de VIP auto's.

Daarmee is dit de enige performance meeting van Nederland die zich speciaal richt op de wereld van turbo's en superchargers. Een meeting waar alle merken, oud en nieuw, te bewonderen zijn. Passie en enthousiasme brengt ons samen en kwaliteit houdt ons rijdend ! De kennis is hoog en daarom is deze meeting met de meeste straatlegale PK's gratis en bedoeld als laagdrempelige kennismaking met de aftermarket wereld van motorische tuning. Geïnteresseerden, enthousiastelingen en professionals bieden een gelegenheid om bestaande en nieuwe projecten te bespreken en te bewonderen.

Alle projecten worden voorzien van een infosheet met allerlei info over wat er zoal is aangepast. Er worden bekers voor de mooiste projecten weggegeven en ook een dynorun voor het mooiste project in wording. Enkele projecten worden speciaal belicht in de showroom. Daarnaast zullen we ook nog wat speciale, zeldzame performance auto's tonen (de specials).

Ervaren en bekende professionele tuners zullen aanwezig zijn voor gratis advies. Het publiek kan ook eens kijken wat er met hun eigen auto mogelijk is.

Het publiek kan meerijden met sommige custom turbo auto's, je hoeft het maar te vragen.

Wij zijn altijd op zoek naar speciale project auto's ! Mocht je zelf een gebooste (VIP) auto hebben met flink wat customwerk aan het turbo systeem, dan kun je je opgeven via info@ctsm.nl

Contact:
Stichting Custom Turbo Meeting
Jeroen Cabbolet
www.ctsm.nl
e-mail: mailto:info@ctsm.nl
event: https://www.almerecentrum.nl/event/custom-turbo-meeting-2017/ 
facebook event pagina :https://www.facebook.com/events/1613444685349284/