Kerstdiners in Almere

woensdag 6 december 2017

Als je op zoek bent naar een leuk restaurant voor het perfecte kerstdiner, dan ben je in Almere aan het juiste adres. Ontdek de leukste kerstdiners in Almere.

Van der Valk Hotel Almere
Geniet van een uitgebreid en luxe brunchbuffet met live cooking of kerstlunch bij Van der Valk Hotel Almere. Met een speciaal kinderbuffet is het lekker voor iedereen. De kerstman komt zelfs langs! In de avond kun je genieten van het uitgebreide kerstbuffet tijdens de Christmas Live Cooking.

BoatHouse
Ook bij BoatHouse kun je goed terecht voor de kerstbrunch of diner. Op beide kerstdagen serveren zij een viergangendiner zodat je thuis niet zelf aan de slag hoeft. Voor kinderen is er tijdens de brunch een speciaal kinderkerstbuffet.

‘t Pannekoekschip
Ga je liever voor pannenkoeken op een boot als kerstdiner? Reserveer dan bij ’t Pannekoekschip! Tijdens het kersfeest kun je onder het genot van de lekkerste pannenkoeken ook kennismaken met de kerstman.

Pallas Athene
Een Grieks kerstdiner vind je bij Pallas Athene met heerlijke, luxe gerechten. Ook aan de kinderen hebben ze gedacht en een speciaal menu voor samengesteld.

Smullen en Spelen
Voor de hele familie heeft Smullen en Spelen maar liefst vijf kerstarrangementen samengesteld op eerste en tweede kerstdag. Op 2e kerstdag is er een sprookjesachtig kerstontbijt geregeld waar de kinderen voorgelezen kunnen worden door de Sneeuwzusjes van Storybook Princess.

HarborHouse

Met uitzicht op de haven en het IJmeer kun je bij HarborHouse genieten van een culinair kerstmenu. Wat dacht je van kalfsentrecote of hertenbiefstuk?

Bierfabriek
Bij Bierfabriek Almere heb je keuze uit een drie- of viergangendiner met een rad van fortuin waarmee je hele leuke prijzen kunt winnen. Om je mooie kerstherinnering vast te leggen is er ook een kerstfoto-booth aanwezig, zodat je deze mooie herinnering nooit zult vergeten.