Nationale secretaressedag

donderdag 20 april 2017

Op donderdagmiddag 20 april, nationale secretaressedag, verzorgt de Rabobank in samenwerking met denieuwebibliotheek, de Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen en RNC Events voor de tweede keer een inspirerend evenement voor managementondersteuners.

Meld je dan snel aan op www.nvdsecretaresse.nl’, aldus Anita Bissumbhar, directiesecretaresse Rabobank en één van de organisatoren van het evenement.

Programma en sprekers
Anatol Kuschpeta, oprichter van de New Life University spreekt over hoe je je dromen omzet naar realiteit, zonder jezelf te verliezen. Suburbia in Bedrijf trakteert het aanwezige publiek vervolgens op een interactieve sessie. De tweede spreker is Sentini Grunberg, een echte network queen. Deze succesvolle onderneemster gaat het hebben over Joyful netwerken; van droom naar realiteit. Uiteraard is er na afloop voldoende gelegenheid tot netwerken en krijgt iedereen een goodiebag mee naar huis.

Inschrijven
Ook benieuwd hoe je ervoor kunt zorgen dat je ambities stelt en jouw doelen ook daadwerkelijk behaalt? Dan mag je dit evenement niet missen. De netwerkbijeenkomst vindt plaats op donderdag 20 april 2017 van 14.00 uur tot 18.00 uur in de Rabotoren (nabij Almere CS). De kosten voor deze bijeenkomst bedragen EUR 15,- per persoon, een deel van de opbrengst wordt geschonken aan het goede doel ‘Broodje Hagelslag’. Inschrijven kan via www.nvdsecretaresse.nl