Restaurant MonDia opent in Citymall Almere

woensdag 11 januari 2017

Iedereen die op zoek is naar een unieke restaurantervaring is vanaf vandaag in Citymall Almere aan het juiste adres. Op Restaurantplein Belfort heeft MonDia haar deuren geopend. Dit bijzondere restaurant biedt een ware smaakbeleving die gasten uitnodigt om in een ontspannen sfeer de gehele avond te tafelen.

Restaurant MonDia is een kleinschalig restaurant dat gasten een avondvullend diner biedt met gerechten uit de internationale keuken, diverse amuses en mooie wijnen. Het restaurant geeft daarbij een waar huiskamergevoel van warmte en gezelligheid.

De menukaart verandert iedere drie maanden met de seizoenen mee; hierdoor verrast MonDia haar gasten steeds weer met nieuwe en uitdagende gerechten. Vanaf de zomer is Restaurant MonDia tevens geopend voor de lunch. Hiermee is het restaurant ook een ideale locatie voor zakelijke gasten.

MonDia is een familiebedrijf dat gerund wordt door Judiet Vriesde samen met haar zoon en dochter. “Bij Restaurant MonDia draait alles om beleving. Bij ons staan de gasten centraal, wij stellen alles in het werk, zodat men ontspannen kan genieten van bijzondere en heerlijke gerechten. Wij zijn heel verheugd dat we onze droom om een eigen restaurant te openen in Almere waar hebben kunnen maken. We hebben er alle vertrouwen in dat we op het Restaurantplein Belfort een succesvolle tijd gaan hebben”, aldus Judiet Vriesde, mede-eigenaar van Restaurant MonDia.

Restaurant MonDia opent op Belfort 140A.

Citymall Almere
Met een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft Citymall Almere genoeg in huis om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Men vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals MANGO, Pandora, ZARA, Rituals, Bever, Vitaminstore, Superdry, Hugo Boss, Media Markt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere met regelmatig drukbezochte evenementen.

Citymall Almere is te volgen op www.citymall-almere.nl, www.facebook.com/CitymallAlmere en op https://instagram.com/citymall_almere/