Bouw mee aan de grootste stad van 200.000 LEGO®-steentjes!

donderdag 5 juli 2018

Van 17 t/m 21 juli kan iedereen in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) meebouwen aan de grootste stad van LEGO. Er zijn ruim 200.000 LEGO-steentjes beschikbaar die allemaal op moeten.

Bezoekers zijn daarom 5 dagen lang, 12 uur per dag welkom om zich uit te leven op de bouwplaats. Bouwen totdat je niet meer kan, oftewel: ALL YOU CAN PLAY.

Een droomhuis, een super snelle auto en een park met groot buitenzwembad. Tijdens ALL YOU CAN PLAY daagt KAF bezoekers uit om hun fantasie te gebruiken en erop los te bouwen. Het liefst zo lang en zo vaak mogelijk, zodat alle 200.000 LEGO-steentjes gebruikt worden om een stad van LEGO te bouwen. Jong of oud, iedereen is welkom om bij te dragen aan dit project. Voor slechts 1 euro ontvangen bouwers een ALL YOU CAN PLAY armband welke hen 5 dagen lang de gelegenheid geeft om met de bouwsteentjes aan de slag te gaan.

LEGO Architectuurstudio
ALL YOU CAN PLAY is een project van de wereldwijd unieke Architectuurstudio vol LEGO, die speciaal voor KAF ontwikkeld is om fantasie een podium te geven. Het afgelopen seizoen hebben kinderen, volwassenen, studenten en senioren al laten zien dat LEGO geen leeftijdsgrens kent en ieders fantasie prikkelt. Met ALL YOU CAN PLAY wordt het seizoen groots afgesloten.

 

ALL YOU CAN PLAY
Datum: 17 t/m 21 juli
Tijd: 09.00 – 21.00 uur

Locatie: KAF (Citylounge)

Adres: Esplanade 10, 1315 TA Almere
www.kaf.nl/allyoucanplay