Almere Centrum presenteert boekje met speciaalzaakjes

maandag 3 september 2018

Almere Centrum heeft inmiddels ruim 400 winkels. Naast de grote merken zijn er ook veel bijzondere speciaalzaken, die een bezoek aan het centrum extra leuk maken. De verhalen achter deze unieke eenmanszaken zijn nu gebundeld in het boekje ‘036 winkeltjes’.

Het eerste exemplaar werd zaterdag 1 september jl. overhandigd aan Inez van der Scheer, eigenaar van Ladonna Edelstenen in de Zadelmakerstraat en inmiddels al tien jaar ondernemer in de Passages.

“Met dit boekje in de hand kunnen bezoekers aan het centrum de speciaalzaakjes makkelijker vinden. En het is leuk om de verhalen achter de winkels te ontdekken en zo kennis te maken met de local heroes van Almere Centrum,” aldus Martin Ort, directeur van de Ondernemersvereniging Almere Centrum. De boekjes zijn gratis verkrijgbaar bij de winkels die erin staan. Maar ook bij de winkels in de Passages liggen de boekjes te vinden, bij VVV Almere en op toeristische locaties in Almere. Daarnaast is het 036-Winkeltjes ook online te vinden op www.almerecentrum.nl/036winkeltjes/.