Almere City FC viert de liefde 2018!

donderdag 8 februari 2018

Op woensdag 14 februari is het weer zover: Valentijnsdag. Dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Deel jouw liefde voor Almere City FC met dé vrouw in jouw leven!

Is dit je vriendin, zusje, oma, tante, buurvrouw of collega? Neem haar dan mee naar Almere City FC – Go Ahead Eagles op vrijdag 16 februari! Speciaal voor Valentijnsdag hebben vrouwen op deze avond gratis entree tot het Yanmar Stadion. Zo vier je de liefde samen én met ons. Een spannende, romantische of gewoon heel gezellige voetbalavond in één!

Deze actie is alleen geldig op online aangeschafte tickets. Speciaal voor dames kun je een 'valentijnsticket' selecteren in de ticketshop, dit ticket is gratis. Voor de mannen kan een 'normaal' ticket worden aangeschaft. Je kunt maximaal 1 valentijnsticket voor de wedstrijd selecteren.

Wanneer je een 'valentijnsticket' hebt aangeschaft dan krijg je een uniek en herkenbaar valentijns e-ticket. Wanneer je bij controle bij de toegangspoort onterecht een gratis ticket blijkt te hebben, dan dien je alsnog aan de stadionkassa een nieuw ticket aan te schaffen. Deze tickets zijn 2 euro duurder dan online aangeschafte tickets.  

Meer informatie: www.almerecity.nl