De Kunst van het Kiezen

dinsdag 23 januari 2018

Op donderdag 22 februari om 19:30 uur, is Droomcafé terug bij Café op 2. Tijdens deze editie staat het thema ‘Oprecht kiezen’ centraal. Wat is oprecht kiezen? Kom het zien, beleven en maak kans op prijzen!

Tijdens deze editie, De Kunst van het Kiezen, staan oprechte keuzes centraal. ‘Oprecht kiezen is een authentieke keuze van jezelf op alle gebieden, zoals werk, privé of op school’. Op donderdag 22 februari kunnen Almeerders deelnemen aan de thema-avond, door in gesprek te gaan over oprechte keuzes, met coaches. Het begint om 19:30 uur, de toegang is gratis en elke deelnemer krijgt bij binnenkomst een lot en maakt kans op prijzen.

Over Droomcafé
Droomcafé is een organisatie die zichzelf en anderen wil stimuleren om meer uit het leven te halen. Samen met Toneelgroep Sterrenstof en SamCoaching is de editie ‘De Kunst van het Kiezen’, in Café op 2 ontstaan. Keuzecoach Samantha Bakker helpt in haar dagelijks leven mensen bij het maken van keuzes. Toneelgroep Sterrenstof staat dit voorjaar met een voorstelling genaamd ‘De Bestemming’ in Kunstlinie Almere Flevoland en Reigers Inn. Deze voorstelling gaat over oprechte keuzes maken.