DUIN MTB Beach Classic

woensdag 28 februari 2018

Zaterdag 10 maart is het weer tijd voor de DUIN MTB Beach Classic. Deze mountainbikewedstrijd vindt jaarlijks plaats, maar dit jaar is het parcours een stuk uitdagender.

Er is een ronde van ongeveer 20 km uitgezet met start en finish bij Marina Muiderzand. De route gaat door de woonwijk Almere DUIN, onder de A6 door naar het parcours in het Kromslootpark en dan weer terug via het Zilverstrand en het Almeerderstrand naar de finish. De bedoeling is dat de ronde twee keer gereden wordt. Inschrijven is mogelijk bij de start welke tussen 9.00 en 10.00 uur plaatsvindt. Er wordt een vergoeding gevraagd van € 5,- p.p. en voor NTFU-leden € 4,- p.p. Kinderen tot 15 jaar kunnen gratis deelnemen, maar wel onder begeleiding.

Meer informatie: www.frtcalmere.nl