Wegens groot succes, extra tickets beschikbaar voor Tiny Housing Experience in KAF

donderdag 26 april 2018

Ruim 10.000 Facebook gebruikers gaven aan geïnteresseerd te zijn in Tiny Housing Experience; een maandelijkse lezing in Kunstlinie Almere Flevoland(KAF) door Hennie Tibben, de eerste bewoner van de BouwExpo Tiny Housing in Almere.

Binnen no-time was de lezing uitverkocht. Ook de andere data gingen hard. Daarom zijn er vanaf vandaag extra tickets beschikbaar via www.kaf.nl/tinyhousingexperience. Zo kan iedereen geïnspireerd raken om kleiner te gaan wonen.

Tiny Housing is een levensfilosofie over eenvoud en vrijheid, geld en milieu en onder andere vertaald naar kleinschalig wonen (niet groter dan 50 m2). Nederland telt naar schatting zo’n 100 tiny houses. Hennie Tibben is daarmee één van de weinigen die haar droom om kleiner te wonen ook daadwerkelijk heeft kunnen realiseren. Wat ze daarvoor heeft moeten doen vertelt ze in de lezing Tiny Housing Experience.
Had Hennie enig idee waar zij aan begon toen zij deze nieuwe weg insloeg? Hoe stevig heeft zij in haar schoenen moeten staan? En klopt het romantische beeld van de pionier? Elke derde vrijdag van de maand vertelt Hennie over haar persoonlijke Tiny House Experience in KAF. Aansluitend op deze presentatie, vindt er onder begeleiding van een KAF Architectuurgids, een rondleiding door het Tiny Buurtje in Almere Poort plaats.

Data: 18 mei, 15 juni, 21 september en 19 oktober
Tijd: 12.00 uur
Kosten: € 15,00
Locatie: Kleine Zaal in KAF (Esplanade 10, 1315 TA Almere)

Bezoekers die geen interesse hebben in de lezing, maar wel graag de verschillende typen tiny houses willen bewonderen, kunnen een rondleiding door het Tiny Buurtje boeken.

Voor meer informatie en tickets voor Tiny Housing Experience, ga naar www.kaf.nl/tinyhousingexperience. In het Facebook Event worden geïnteresseerden ook op de hoogte gehouden.

Voor meer informatie en tickets voor de rondleiding door het Tiny Buurtje, ga naar www.kaf.nl/tinybuurtje. In het Facebook Event worden geïnteresseerden ook op de hoogt gehouden.

 

Foto: Casper Smit