Finale Local Hero 2017

maandag 12 februari 2018

Op zaterdag 17 februari om 16.00 uur is het zover: dan maken we bekend wie dé Local Hero van 2017 is. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

In 2017 heeft de nieuwe bibliotheek in samenwerking met jonginalmere.nl elke maand drie lokale helden in het zonnetje gezet. Het publiek kreeg hierbij de vraag, wie van de drie was nou dé held? Díe finalisten nemen het nog een laatste keer tegen elkaar op. Er kan er natuurlijk maar één de beste zijn ...

Tot en met 17 februari kan er via jonginalmere.nl een laatste keer gestemd worden door de inwoners van onze stad. Op 17 februari om 16.00 uur maken we in een evenement bekend wie nu de Local Hero van 2017 is. Tijdens de uitreiking zetten we de finalisten nog een keer in het zonnetje, waarbij er uiteraard ook een aantal finalisten langs komt om iets te vertellen, te laten horen of te laten zien.

De strijd gaat tussen The Overslept (met Almeerse gitarist Délano Ladurner), YouTuber Dylan Peys, rapper Doominoo, schrijver Pascal Vanenburg, singer-songwriter Gitta de Ridder, project Dit Is Mijn Talent, AllyLive, en de bands Arsenic Motion, Gravity Circus en Amber Roads.

De uitreikingvindt plaats in de nieuwe zaal van de nieuwe bibliotheek in Stad. Toegang is gratis, kom vooral langs!