Flevoland viert ondernemerschap!

vrijdag 5 oktober 2018

De Global Entrepreneurship Week komt voor de tweede keer naar Flevoland. In Almere Centrum om precies te zijn.

Vanaf maandag 12 tot en met zaterdag 17 november zijn er meer dan 12 evenementen georganiseerd om ondernemerschap te vieren. Alle evenementen zijn gratis te bezoeken en vinden zowel overdag als ’s avonds plaats. Jongeren, studenten, young professionals, startups, ondernemers en niet-ondernemers, iedereen is welkom! Wel is het belangrijk dat iedereen zich aanmeldt via windesheimflevoland.nl/gew18 want er zijn per event een beperkt aantal plaatsen. 

Opening Global Entrepreneurship Week Flevoland 2018
Maandag 12 november om 10:00 uur, gaat de Global Entrepreneurship Week Flevoland van start in Windesheim Flevoland. Ook wordt er een co-workingspace geopend waar studenten en ondernemers de hele week gratis kunnen werken. 

Wat is er allemaal te doen? 
De rest van de week is er van alles te doen. Zo kun je op dinsdag 13 november ontbijten bij de Floriade Breakfast Club en/of deelnemen aan workshops tijdens Culturele Zaken. Woensdag 14 november kun je in gesprek met investeerders of jouw idee pitchen tijdens de laatste Awesome Foundation Almere Pitch Night van 2018. Donderdag 15 november kun je deelnemen aan een Rabobank Masterclass Finance en successen uit Flevoland horen tijdens #girlboss, om vervolgens door te gaan naar de Bierfabriek voor een feestelijke afsluiting. Vrijdag 16 november is het de Dag van de Ondernemer. Dit wordt gevierd met een Founderslunch, waarbij lokale changemakers en decisionmakers bij elkaar komen om te lunchen. Daar kun jij ook bij zijn! Stuur jouw motivatie op naar valerie@vanloof.nl en wie weet zit jij aan tafel met ondernemers uit Flevoland. 

Alle inspiratie die je tijdens de Global Entrepreneurship Week hebt opgedaan, kun je uitwerken tijdens Startup Saturday op 17 november van 11:00 tot 16:00 uur. Ook kun je jouw ideeën met anderen delen, en kun je luisteren naar verhalen van een aantal spreker. 

Meer informatie over alle evenementen zijn te vinden op windesheimflevoland.nl/gew18. Daar zijn ook alle links te vinden waar gratis tickets kunnen worden gereserveerd per evenement. Daarnaast wordt je op de hoogte gehouden via Facebook @windesheimflevoland en via Instagram @windesheimflevo.
Over de Globale Entrepreneurship Week

Elk jaar wordt er in één week van november wereldwijd ondernemerschap gevierd. Door wereldwijd, nationaal en lokaal evenementen te organiseren. Evenementen waar jongeren, studenten, young professionals, startups en ondernemers naartoe kunnen. Met als doel, elkaar te inspireren en te verbinden.