Goed is Goed – Goeroe

woensdag 31 januari 2018

Zie jij het soms ook niet meer? Dan trek je toch gewoon even de trukendoos open. Hoppa! De weg naar perfectie ligt weer wagenwijd open.

Het is niet gek dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet in de samenleving in onze maakbare samenleving van kanten- klaar maaltijden, niet-teveel- nadenken-media en hoehet- hoort-hypocrisie. Gelukkig zijn er de levenscoaches, lifestyle- trainers en geluksgoeroes met al hun wijsheid. In deze voorstelling staat Günther in het middelpunt, een echte goeroe extraordinair die voor alles een oplossing heeft.

Goed is Goed is een Tilburgs gezelschap dat humor en ongemak met elkaar mixt. Oprichter, theatermaker en schrijver Boy Jonkergouw heeft dan ook als motto: ‘In de werkelijkheid doen mensen al zo vaak alsof, dus in het doen alsof zoek ik naar de werkelijkheid.’ Hij schreef het script voor de voorstelling, dat wordt geregisseerd door actrice en theatermarker Evrim Akyigit. Dinsdag 20 februari is Goeroe te zien in Corrosia. Het begint om 20.30 uur en is om 21.40 uur afgelopen. De toegangskaarten kosten maximaal €16,- aan de kassa. Als je online bestelt, krijg je korting, net als wanneer je een Bibliotheekof CJP pas hebt, studenten, scholier of 65+ bent. Met de CorrosiaPas kun je gratis naar binnen.

Meer informatie www.corrosia.nl