Herleef de 60’s met De Maskers 2.0 (ft Jan de Hont)

woensdag 19 september 2018

De 60’s zijn terug, van eigenlijk nooit weggeweest! Vrijdag 28 september beleeft u de 60’s als weleer, met topmuzikanten uit de gouden jaren in Poppodium de Meester.

Almeers topgitarist Jan de Hont stond niet alleen aan de wieg van de legendarische groep ZZ & de Maskers, maar is ook een van Nederlands beste gitaristen. Met de Maskers werden grote hits als “Dracula”, “Ik heb genoeg van jou” en “La Comparsa” gescoord. Ze maakten platen met o.a. Chubby Checker, tourden in Engeland, hadden een TV-show én wonnen een Edison.

Op vrijdag 28 september beperken de Maskers 2.0 zich niet tot uitsluitend hun eigen werk, ook spelen zij een aantal bekende hits van hun “collega’s” uit dezelfde periode. Naast de Maskers 2.0 zullen er ook nog twee speciale gasten optreden namelijk Don Rosenbaum en Ad Swart.
Don Rosenbaum scoorde, na een eerste (door Boudewijn de Groot) geproduceerde single een megahit met het nummer “I’m Swimming Into Deep Water”, een zeer sterk nummer dat iedereen zich nog direct weet te herinneren. Ad Swart werd in één klap beroemd door als Roy Orbison in 1984 als eerste kandidaat ooit de Soundmixshow te winnen. Met de hit “Only The Lonely” bereikte hij direct ruim 7 miljoen tv kijkers. Hij zal op vrijdag 28 september, samen met De Maskers, uiteraard een selectie van Roy Orbison hits ten gehore brengen.

Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar: www.demeesteralmere.nl/