InAlto geeft intiem kerstconcert in Goede Rede

woensdag 12 december 2018

Het internationale barokensemble InAlto, geleid door Lambert Colson, geeft op zaterdag 15 december een kerstconcert in de Goede Rede.

Het kerstconcert, dat wordt georganiseerd in samenwerking met de Organisatie Oude Muziek, is inmiddels traditie in Goede Rede. In het programma is een bijzondere plek ingeruimd voor de muziek van Heinrich Schütz, de belangrijkste Duitse componist voor Bach. Ook klinken werken van tijdgenoten als Franz Tunder en Matthias Weckmann. Het concert bestaat uit smeekbeden, lofliederen en kerstzangen aangevuld met instrumentale stukken van toonaangevende componisten uit de Duitse vroegbarok.

Dit concert is onderdeel van het Seizoen Oude Muziek, dat staat voor de mooiste muziek uit middeleeuwen, renaissance en barok, uitgevoerd door topmusici op bijzondere locaties in Nederland en België. Kaarten kosten € 17,50 per stuk en de voorstelling begint om 20.00 uur.

Meer informatie:
www.goederedeconcerten.nl