Fiets mee met ‘Kris Kras door Almere Haven’ op zaterdag 23 juni a.s.

woensdag 13 juni 2018

Ben je nieuwsgierig wat er allemaal te beleven valt in Almere? Heb je zin om een frisse neus te halen? Hou je van fietsen? Fiets dan mee tijdens het gratis fiets event ‘Kris Kras door Almere’ van Stichting Art Culture in samenwerking met de gemeente Almere.

Met behulp van een fietsroute- en stempelkaart fiets je langs diverse lokale ondernemers en initiatiefnemers. Bij elke locatie valt iets te beleven. Bij een volle kaart krijg je een felbegeerde medaille.

Zaterdag 23 juni a.s. is de vijfde editie van Kris Kras door Almere 2018 met als thema Haven. Je gaat langs bij De Blauwe Reiger, B&B Roza, De WasTas, Foto Zunnebeld, Stichting Almeerse Handen Ineen, Bedrijvencentrum Steiger24 en nog veel meer!

Hoe fiets je mee?

De start van de fietstocht is om 13:00 uur bij Windsurfcentrum Almere & Beachclub Waterproof op Gooimeerdijk West, Surfstrand Haven 2. De eerste 200 aanmelders krijgen een stempelkaart en hebben recht op alle ‘aanbiedingen’ van de deelnemers. Na 200 aanmeldingen kun je wel meedoen, maar krijg je geen stempelkaart. Dit mag de pret natuurlijk niet drukken. De route blijft leuk en interessant en duurt ongeveer tot 17:00 uur.

Kris Kras menu

Speciaal op deze dag kan je vooraf de start bij Windsurfcentrum Almere & Beachclub Waterproof vrijblijvend gebruik maken van het Kris Kras Lunchbuffet incl. koffie/thee voor € 9,50. Na afloop kan je hier aanschuiven voor het Kris Kras BBQ menu voor € 17,50.

Meer fietsen?

Wil je meer fietsen? Er komt ook een Kris Kras door Almere Stad op 14 juli. Meer info hierover lees je op www.startculture.com en www.facebook.com/kriskrasdooralmere.