Fiets mee met ‘Kris Kras door Almere Stad’ (Filmwijk/Stedenwijk) op zaterdag 14 juli a.s.

dinsdag 3 juli 2018

Ben je nieuwsgierig wat er allemaal te beleven valt in Almere? Heb je zin om een frisse neus te halen? Hou je van fietsen? Fiets dan mee tijdens het gratis fietsevent ‘Kris Kras door Almere’ van Stichting Art Culture in samenwerking met de gemeente Almere.

Met behulp van een fietsroute- en stempelkaart fiets je langs diverse lokale ondernemers en initiatiefnemers. Bij elke locatie valt iets te beleven. Bij een volle kaart krijg je een felbegeerde medaille.

Zaterdag 14 juli a.s. is de vijfde editie van Kris Kras door Almere 2018, beginnend en eindigend in Almere Stad (Filmwijk en Stedenwijk). Je gaat langs bij Ivo’s kringloopwinkel, By Maggie, FONO, De Veldhoek van de wijk en nog veel meer!

Hoe fiets je mee?
De start van de fietstocht is om 13:00 uur, bij Het Hollandsche Huys aan het Ermelopad 1. De eerste 200 aanmelders krijgen een stempelkaart en hebben recht op alle ‘aanbiedingen’ van de deelnemers. Na 200 aanmeldingen kun je wel meedoen, maar krijg je geen stempelkaart. Dit mag de pret natuurlijk niet drukken. De route blijft leuk en interessant en duurt ongeveer tot 17:00 uur.

Kris Kras menu
Speciaal op deze dag krijg je vooraf bij de start een flesje water mee onderweg. Vooraf is er de mogelijkheid om koffie met gebak te nuttigen voor € 1,50 en na afloop is bij het startpunt een ‘fietsmenu’ verkrijgbaar. Vlees- vis of vegetarische burger met een consumptie voor maar € 7,50. Tevens is er een wijn en bierproeverij 0% alcohol in het kader rijd veilig in het verkeer ook op de fiets.

Meer fietsen?
Het is de laatste fietstocht in een lange reeks. Grijp je kans nu het nog kan en fiets lekker met iedereen mee. Geniet van wat je onderweg allemaal tegenkomt en laat je verassen door alle deelnemers.

Meer info hierover lees je op www.startculture.com en www.facebook.com/kriskrasdooralmere.