Camping Waterhout organiseert 12 mei open dag

maandag 30 april 2018

Op zaterdag 12 mei organiseert camping Waterhout een open dag. De camping is gelegen aan het Weerwater en omringd met natuur en dichtbij het stadshart van Almere. Deze dag staat in het teken van een gezellige en sfeervolle dag met het gezin. De open dag is van 11.00 tot 16.00 uur.

Op deze open dag in het Hemelvaartsweekend kunt u genieten van verschillende leuke activiteiten en een rommelmarkt. Gasten mogen ook op de rommelmarkt staan en kunnen zich voor 5 mei bij camping Waterhout aanmelden. Dit kan door langs te komen of te mailen naar info@waterhout.nl. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin en met mooi weer zich vermaken in het water en kanoën. Ook worden de echte campingspelletjes naar boven gehaald, zoals badminton, spijkerpoepen, kruiwagenrace en jeu de boules. Daarnaast maak je met een bezoek aan de open dag automatisch kans op verschillende leuke prijzen, zoals kaartjes voor Batavialand en een flowerbox van Maison Flowers, die onder de bezoekers worden verloot.

Het bezoekadres van camping Waterhout is Archerpad 6 te Almere en is zowel met de auto, als openbaar vervoer en de fiets of lopend goed bereikbaar. Via de Facebookpagina van camping Waterhout kunt u op de hoogte blijven van het evenement. Tevens wordt er ook via deze pagina een grote prijs verloot. De prijsuitreiking van deze grote prijs en de andere prijzen zal tijdens het evenement om 14.30 uur plaatsvinden.