Pinkster Outdoor Event

dinsdag 8 mei 2018

Het Pinkster Outdoor Event is een feest vol outdooractiviteiten voor jong en oud, heerlijk eten en drinken en volop gezelligheid met vermaak en proeverijen.

Op 1e Pinksterdag ben je welkom bij Outdoorpark SEC Survivals voor dit vrolijke evenement.

Pinksteren Activiteiten
Wat kun je doen: boogschieten, kanovaren, watertrampoline, lasergame, kruisboog- en luchtbuksschieten (v.a. 18 jr), boeren midgetgolf, twister, vlotvaren, lopen op het water in een doorzichtige bol, bungee-run, hindernis-run, schieten met een reuze katapult en nog veel meer.
Ook kunnen kinderen leren hoe je vuur maakt en ze kunnen zelf een eigen boog maken.

Pinksteren Beleven
Alle terrassen zijn open en op het grasveld kun je heerlijk relaxen. De keuken is de hele dag open, maar neem gerust je eigen picknickmand mee.
Case of Coffee serveert vanuit een Italiaanse Piaggio de heerlijkste vers gemalen koffie. Bon Import een proeverij van de heerlijkste zomerwijnen, Almeers bier en fris van Fritz en Wostok. We maken verse patat, roosteren heerlijk vlees en laten je kennismaken met de vreemdste paddenstoelen.
Rond vijf uur gaan de barbecues aan. Die kun je vrij gebruiken, neem dan zelf je eten mee. Of kies je hapjes bij een van onze koks. Zoek een fijn plekje in het gras of aan een van de picknicktafels en geniet!

Gratis Activiteiten
Je betaalt eenmalig € 7,50 p.p. entree en kunt daarna net zoveel activiteiten doen als je wil. De activiteiten zijn de hele dag beschikbaar zonder kosten. Kinderen t/m 3 jaar gratis.
Het evenement is geopend van 12.30 uur tot 19.30 uur.
Informatie en reserveren: https://www.sec-survivals.nl/pinksteren

Contactgegevens
Outdoorpark SEC Survivals
Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
www.sec-survivals.nl
info@sec-survivals.nl
036-5384855