Schaatsen bij Winter Playground Almere

woensdag 5 december 2018

ASV Almere verzorgen elke woensdag en vrijdag de activiteiten op en rond de ijsbaan van het Schipperplein en straks ook gedurende de hele kerstvakantie.

De vrijwilligers en de jeugd van ASV toveren het Schipperplein weer om tot de Winter Playground Almere (WPA). Op het Winter Playground Almere zullen er verschillende activiteiten te doen zijn. 

Schaatsles op woensdagmiddag
Elke woensdagmiddag vanaf 21 november t/m woensdagmiddag 13 maart van 13.30 – 14.30 uur of van 14.45 – 15.45 uur. Met uitzondering van week 52 en week 8 i.v.m. de kerst- en voorjaarsvakantie. Meer info en aanmelden: facebook.com

Schaatsverhuur op Vrijdagmiddag
Op vrijdagmiddag kun je GRATIS vrij schaatsen op de Winter Playground Almere. ASV biedt dan ook schaatsverhuur aan vanaf €0,50 van 15.00 uur tot 17.30 uur. 
Meer info en voorwaarden: facebook.com

BSO Schaatsen
Speciaal voor BSO’s en KDV’s biedt de WPA en ASV de mogelijkheid om deel te nemen aan het BSO. Schaatsen op de Winter Playground Almere. Dit is mogelijk op woensdag en/of vrijdag van 5 december t/m medio maart en in de kerstvakantie tussen 09.30 uur tot 17.30 uur. M.u.v. Woensdag tussen 13.30 – 15.45 uur, dan is het druk met de twee lesuren op woensdagmiddag. BSO kunnen mailen naar edgar@asv-almere.nl om een afspraak te maken. De kinderen kunnen gebruikmaken van al de faciliteiten en heerlijk vrij schaatsen op echt ijs. Ook als het niet vriest.
Meer info: facebook.com

SchoolSchaatsen
Ook in de winter van 2018/2019 organiseert de ASV met veel enthousiasme het schoolschaatsproject op het kunstijsbaantje op het Schipperplein. Ook het Schoolschaatsen is op woensdag en vrijdag tussen 09.30 uur tot 17.30 uur. M.u.v. Woensdag tussen 13.30 – 15.45 uur, dan is het druk met de twee lesuren op woensdagmiddag. Scholen kunnen mailen naar edgar@asv-almere.nl om een afspraak te maken.
Meer info: asv-almere.nl/schoolschaatsen

KinderSchaatsFeestje
Wordt jouw (klein) zoon of dochter bijna 6, 7, 8 of 9 jaar? En vind hij of zij schaatsen ook zo leuk? Boek dan een KinderSchaatsFeestje op de Winter Playground Almere!
Meer info vind je hier: facebook.com


Kijk hier voor meer informatie over Winter Playground Almere: facebook.com/winterplaygroundalmere