Space Waste Lab Performance 7 en 8 december geannuleerd

donderdag 6 december 2018

Helaas kan wegens de weersvoorspellingen de live performance Space Waste Lab op 7 en 8 december niet doorgaan.

Met de voorspelling van 9-14 mm regen en een gevaarlijke windkracht 5 worden de grenzen van veiligheid overschreden. Daarom hebben de samenwerkende partijen (Almere City Marketing, Studio Roosegaarde en KAF) besloten dat de live performance niet door kan gaan.

Het binnen programma Space @ KAF gaat op zaterdag 8 december wel gewoon door. Kom schuilen voor de regen met niemand minder dan Vincent Icke in de Middenzaal. Speciaal voor Space @ KAF komt Vincent naar Almere voor een uniek debat over ruimteafval. De toegang is gratis, maar reserveren is verplicht via www.kaf.nl/vincenticke.

Op 18 en 19 januari zal voor de laatste keer de Space Waste Lab Performance getoond worden, met op 19 januari een groot symposium waar Daan Roosegaarde in gesprek gaat met experts, jonge wetenschappers en studenten. Meer informatie volgt snel op www.kaf.nl/symposium en onze social media kanalen.

Wij hopen u zaterdag 8 december te mogen verwelkomen bij Space @ KAF en op 18 en 19 januari weer terug te zien tijdens het allerlaatste weekend van Space Waste Lab en Space @ KAF.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@kaf.nl of bellen naar 036 84 55 800.