Strijkersdag in Goede Rede met afsluitend concert

donderdag 8 november 2018

Alle bespelers en liefhebbers van strijkinstrumenten opgelet: op zaterdag 10 november organiseert Goede Rede Concerten samen met CKV Almere een speciale Strijkersdag.

Een dag om zelf te spelen, te luisteren, workshops en masterclasses te volgen en nog veel meer. Dit alles met medewerking van diverse Almeerse docenten en de bekende musici Pjotr Jasiurkowski (viool), Lidy Blijdorp (cello) en Tobias Borsboom (piano) – samen vormen zij ‘A Trio’s Musings’. Meld je nu aan via info@goederedeconcerten.nl. De Strijkersdag is gratis toegankelijk en duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Om 15.30 uur volgt het matineeconcert door A Trio’s Musings (niet gratis). Informatie over de Strijkersdag en het matineeconcert vind je op de website.

Meer informatie: www.goederedeconcerten.nl