War Child Urban Heroes Obstacle Run

dinsdag 8 mei 2018

Op zondag 13 mei organiseert War Child de Urban Heroes Obstacle Run! Een run middenin Almere Centrum voor kinderen die opgroeien in genadeloze steden. Steden waar kinderen de dupe zijn van drugsen bendeoorlogen.

De Urban Heroes Obstacle Run is uitdagend voor iedereen: kinderen, volwassenen, vriendenteams, mensen die sportief zijn of er alleen zo uitzien, mensen die veel zweten of juist heel weinig. Het parcours is 4, 8 of 12 kilometer lang en kent 18 verschillende obstakels. Je bepaalt zelf hoe zwaar je het maakt en hoeveel geld je daarmee ophaalt. Ben jij zo’n bikkel, bijter, doorzetter of doe je het liever gewoon voor de fun? Kom samen met vrienden, familie, collega’s en geef alles wat je hebt voor kinderen in genadeloze steden! Schrijf je nu in via de website.

Er zal een vet optreden van de Netkids Music on stage plaatsvinden met o.a. een dansoptreden van Global Dance Centre. Naast Netkids zal ook The Originals Brassband uit Almere een swingend optreden geven. DJ Qunzie begeleidt op muzikale wijze de urban heroes door de dag heen en geeft nog wat extra energie aan de warming-ups!

Tot slot is er een heel bijzondere streetart workshop, waar we met z'n allen met spuitbussen een kunstwerk van wel 7 meter groot maken. En de allerkleinsten kunnen zich laten schminken of losgaan op het springkasteel! Kortom, plezier voor iedereen.

Meer informatie: www.warchild.nl/urbanheroes