Welkom Team zoekt enthousiaste Almeerders

woensdag 18 april 2018

Woon je met veel plezier in Almere, weet je veel van de stad en lijkt het je leuk om regelmatig bezoekers op weg te helpen?

Dan is het Welkom Team iets voor jou! Als lid van het Welkom Team ben je deel van een groep enthousiaste Almeerders, die het leuk vinden om een paar dagdelen per maand de bezoekers aan Almere Centrum hartelijk welkom te heten.

Als lid van het Welkom Team geef je informatie, wijs je de weg en geef je leuke ideeën om maximaal te genieten van onze mooie stad! Hierbij rijd je met een Segway door het centrum van Almere. Het Welkom Team is actief van april tot en met december. Je werkt altijd met z’n tweeën met als uitval basis VVV Almere in Almere Centrum. Natuurlijk word je goed ingewerkt. Zo kom je alles te weten over Almere Centrum en gedurende het jaar krijg je ook allerlei activiteiten aangeboden, zodat je alles te weten komt over wat er in Almere te doen is. Kortom, een leuke functie in een enthousiast team.

Dus ben je representatief, klantgericht, spreek je goed Nederlands en Engelse en ben je vooral goed gehumeurd? Stuur dan een mailtje met motivatie, foto en CV naar c.honing@vvvalmere.nl o.v.v. Welkom Team Almere. Je ontvangt reiskostenvergoeding, indien nodig, en een vrijwilligersbijdrage per uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Conny Honing van VVVAlmere, 036-5485041, bereikbaar op donderdag, vrijdag en zaterdag.

(Foto: Fred Rotgans)