Kaartverkoop jubileumeditie Festival 2 Turven Hoog start vrijdag 1 maart

maandag 25 februari 2019

Festival 2 Turven Hoog bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt gevierd met een extra lange jubileumeditie. Van 15 t/m 21 april (eerste paasdag) is hét kunstenfestival voor baby’s, peuters, kleuters én volwassenen te vinden in het KAF, de nieuwe bibliotheek en diverse wijktheaters in thuisstad Almere. Op 22 april (tweede paasdag) en 23 april reist het festival door naar de Toneelschuur en de Philharmonie in Haarlem. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 1 maart.

Naast heel veel nieuwe voorstellingen uit binnen-en buitenland, worden er speciaal voor het jubileum ook enkele pareltjes uit eerdere festivaledities teruggehaald onder de noemer 'Best of 2 Turven Hoog'. Ook vindt er op 17 en 18 april een symposium plaats voor professionals uit de kinderopvang, cultuureducatie, cultuurbeleid en voor programmeurs en makers uit de theatersector. Zondag 21 april is net als vorig jaar speciaal geprogrammeerd voor de aller-allerkleinste bezoekers van 0 t/m 3 jaar oud.

 

Kaarten voor alle voorstellingen in Almere zijn vanaf 1 maart te koop via 2turvenhoog.nl en de ticketbox van het KAF. Kaarten voor de voorstellingen in Haarlem zijn eveneens vanaf 1 maart te koop via 2turvenhoog.nl en via het theater waar de voorstelling te zien is (Toneelschuur of Philharmonie). De kunstinstallaties zijn in beide steden gratis toegankelijk.

 

Voor meer informatie en tickets klik hier.