Assorted Travellers presents Small Town Revival III

woensdag 23 januari 2019

Zaterdag 9 februari vindt de derde editie van Small Town Revival plaats in Poppodium de Meester! Een Americana luister-avond vol muziek en verhalen, gehost door de dame en heren van Assorted Travellers. Deze keer samen met Stephen Simmons (USA) en Ruud Fieten.

Stephen Simmons komt uit het plaatsje Woodbury, Tennessee. De plaatselijke country vormde de soundtrack van zijn jeugdjaren. Zijn liedjes gaan niet alleen over het landelijke Americana uit zijn jonge jaren, maar ook over existentiële zaken als liefdesverdriet en de eenzaamheid van het alleen onderweg zijn. Stephen wordt zowel vergeleken met Johnny Cash als met Ryan Adams.

Naast Stephen Simmons zal ook Ruud Fieten zijn verhalen komen vertellen. Ruud Fieten is een 27-jarige songwriter uit Meppel. Gezegend met een warme, intrigerende stem brengt hij zijn eigenzinnige folk liedjes. Soms klein en tekst georiënteerd, soms luid en energiek, maar altijd rauw en vol betekenis. Ruud Fieten was in 2016 één van de meest geboekte acts van de Popronde met 26 optredens in 19 steden.

De Almeerse helden en heldin van Assorted Travellers zullen de avond afsluiten. De band ontstond in de zomer van 2014. Diezelfde zomer vertrokken ze naar de ruige kust van west-Frankrijk waar ze hun eerste EP Wild Heart opnamen. Inmiddels zijn de Assorted Travellers heel wat ervaringen en verhalen rijker die ze graag deze avond delen. Zaterdag 9 februari om 19:30 uur zal Poppodium De Meester haar deuren openen. Kaarten zijn zowel online als aan de deur in de voorverkoop te verkrijgen voor €5,- (exclusief servicekosten)

Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar: http://www.demeesteralmere.nl/