Een wandelende comedy tour door KAF

woensdag 23 januari 2019

Op vrijdag 17 mei wordt geen enkele ruimte in KAF geheim gehouden tijdens de Backstage Comedy Tour. Als bezoeker kun je op de meest opmerkelijke, inspirerende en voor het publiek gesloten ruimtes, van comedy genieten. Dit is geen traditionele voorstellingsavond. Verwacht dat alles anders dan anders wordt.

De avond wordt afgetrapt in de Grote Zaal, hier wordt iedereen verwelkomd door de host. Na een korte en ongetwijfeld grappige introductie begint het avontuur. Vanaf dit moment verlaat je de theaterzaal van KAF om op ontdekking te gaan. Schrik dus niet als je ineens oog-in-oog komt te staan met bijvoorbeeld Javier Guzman terwijl je in de artiestenfoyer een drankje nuttigt, of in de duistere laad-en-los binnen stapt.

Tijdens de tour krijg je meerdere shows van maximaal een kwartiertje te zien. Daarna ga je door naar een volgende plek met een andere comedian. Het bezoekersaantal wordt in groepen ingedeeld en iedereen loopt een andere route door het prachtige pand.

Dit wordt een avond om te beleven, te ervaren en vooral enorm van te genieten. Liefhebbers van snelle comedy kunnen hun hart ophalen en moeten deze avond zeker meemaken.

BACKSTAGE COMEDY TOUR
Vrijdag 17 mei (start in de Grote Zaal)
Locatie:
Kunstlinie Almere Flevoland (KAF), Esplande 10 Almere
Start show: 20.15
Entree: € 29,75,-
Leeftijd: 16+