Ernst Jansz trapt zijn ‘In Concert’ tour af in Poppodium de Meester

woensdag 23 januari 2019

Op vrijdag 8 februari trapt singer-songwriter en voormalig tieneridool Ernst Jansz zijn ‘In Concert’ tour af in Poppodium de Meester, Almere. Met Ernst Jansz staat er een brok Nederlandse popgeschiedenis op het podium.

Ernst Jansz maakte in de jaren 60 deel uit van de legendarische hippieband CCC Inc. en daarna schreef hij geschiedenis met het door hem opgerichte Doe Maar. Verder produceerde hij platen van o.a. Blue Murder, Boudewijn de Groot en Bram Vermeulen. Met deze laatste twee toerde hij ook vele jaren door de lage landen.

Zelf maakte hij een aantal soloplaten, zoals De Overkant en Molenbeekstraat. In 2010 kreeg hij een Edison nominatie voor zijn cd Dromen van Johanna met in het Nederlands vertaald werk van Bob Dylan, waarmee hij zijn kwaliteiten als singer-songwriter onderstreepte. Vorig jaar vierde hij zijn 50-jarig jubileum als artiest met de release van een nieuw album, De Neerkant, en een gelijknamig boek en theatertournee. Behalve nummers van zijn nieuwe album speelt Ernst Jansz ook een aantal van de mooiste liedjes uit zijn rijke repertoire. Ernst Jansz wordt begeleid door Guus Paat (gitaren), Aili Deiwiks (viool) en Richard Wallenburg (bas). Vrijdagavond 8 februari om 19:30 uur zal Poppodium De Meester haar deuren openen. Kaarten zijn zowel online als aan de deur in de voorverkoop te verkrijgen voor €11,-(exclusief servicekosten)

Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar: http://www.demeesteralmere.nl/