Met De Speelwildernis en StrandLAB buiten uitvinden

donderdag 6 juni 2019

De Speelwildernis gaat samen met StrandLAB vier keer de handen uit de mouwen steken, natuurlijk met de hulp van jullie kinderen. Op de zondagen 16,23,30 juni en zondag 14 juli van 14- 16 uur, Ijmeerdijk 1.

Buitenatelier Goudhaantje is een interactieve beleving waarbij de kinderen allerlei attributen gaan maken die gebruikt gaan worden in de uiteindelijke voorstelling Goudhaantje. Midden op het strand wordt er geëxperimenteerd met materialen die na een middag maskers, kostuums of andere fantasieprikkelende spullen gaan worden. Ook worden er zandkastelen gebouwd.

Naast het zand wordt er ook gespetterd in het water, hoe kan het ook anders als je met zijn allen op het strand aan het spelen bent. Actie dus. Bouwen, spelen, ravotten, techniek, spetteren, experimenteren, leren, natuur, archeologie en de middag van je jeugdige leven in een. Wie wil dat nou niet? Er is altijd wel een speeldatum waarop het schikt:

Buitenatelier Goudhaantje op het Almeerderstrand, Ijmeerdijk 1 in samenwerking met StrandLAB:

  • Zondag 16 juni van 14 tot 16 uur
  • Zondag 23 juni van 14 tot 16 uur
  • Zondag 30 juni van 14 tot 16 uur
  • Zondag 14 juli van 14 tot 16 uur

Je gaat samen met De Speelwildenis en StrandLAB de making-of van Goudhaantje maken op het Almeerderstrand. Je beleeft de Gouden Eeuw toen de schepen met nog over de Zuiderzee voeren. Samen met de personages uit de voorstelling goudhaantje bouwen we zandkastelen en versieren we deze kastelen  met voorwerpen die we vinden op het strand. Lekker met je handen en voeten in het zand en bouwen maar. Vanaf 7 jaar.

De Speelwildernis: avontuurlijke buitenactiviteiten voor kinderen

Over StrandLAB Almere

StrandLAB Almere maakt culturele en recreatieve initiatieven op en rond het Almeerderstrand mogelijk en versterkt daarmee de culturele uitstraling van Almere.  www.strandlab-almere.nl