Instagramworkshop en cursusdigisterker

woensdag 27 februari 2019

Almere, 20 februari 2019 – Veel jongeren zitten op Instagram. Maar weet je ook hoe je het maximale uit je Instagramaccount kunt halen? En hoe je een goede foto maakt die je, met bewerken, nog mooier en duidelijk kunt maken? En wat voor foto’s plaats je er en hoe krijg je volgers? In deze workshop bekijken we alle ins en outs van Instagram zodat je het maximale uit je account kunt halen.

Workshop ‘De ins en outs van Instagram’ (12+)

De workshop wordt verzorgd door fotograaf Remko Scheepens en is te volgen in alle bibliotheekvestigingen; in bibliotheek Stad op woensdag 6 maart, in Buiten op woensdag 13 maart, in Haven op woensdag 20 maart en in Poort op woensdag 27 maart. De aanvangstijd is in alle vestigingen om 15.00 uur en de kosten zijn € 3,75 voor bibliotheekleden en € 5,25 voor niet-leden. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservicebalies in de bibliotheek of via www.denieuwebibliotheek.nl/agenda

Digisterker: cursus ‘Werken met de e-overheid’

De overheid wil dat burgers en bedrijven hun zaken met de overheid digitaal kunnen afhandelen. Of het nu gaat om het gebruik van DigiD, het aanvragen van huurtoeslag, om werk zoeken of om het doorgeven van een verhuizing. Met de cursus Digisterker ‘Werken met de e-overheid’ helpt de bibliotheek je om zelfstandig gebruik te kunnen maken van deze digitale dienstverlening van de overheid. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en wordt gegeven op donderdag 7, 14, 21 en 28 maart van 9.30 – 11.30 uur in bibliotheek Stad (verzamelen bij de klantenservice). De deelname is gratis op vertoon van een toegangskaartje, verkrijgbaar via de website of bij de klantenservice.