Leer ontspannen, volg een gratis workshop van Happy Sleeper

maandag 11 februari 2019

Woensdag 27 februari komt Anouk Puister, oprichtster van Happy Sleeper, naar Almere toe om een gratis workshop te verzorgen. Tijdens deze workshop deelt Anouk haar ervaring, haar inzichten uit verschillende slaaponderzoeken én yoga-technieken die ook jij kunt toepassen. Ze leert je onder andere hoe je overdag meer rust kunt ervaren en vertelt waarom slaap je gelukkig en slim maakt. De workshop is te volgen op woensdagochtend van 09.00 tot 11.00 uur en vindt op De Diagonaal 40, Almere Centrum, plaats Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal tickets beschikbaar!

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die (preventief) wil werken aan het verbeteren van slaapkwaliteit en overdag meer rust wil ervaren.

Wat kun jij dagelijks doen om beter te slapen en overdag meer rust te ervaren? Je leert hoe je overdag, tijdens of na het werk, actief kunt ontspannen en verbetert daarmee de kwaliteit van je slaap. Je krijgt inzicht in slaapgedrag en de werking van slaap.

  • Je leert hoe je overdag, tijdens of na het werk, actief kunt ontspannen en verbetert daarmee de kwaliteit van je slaap. 
  • Je krijgt inzicht in slaapgedrag en de werking van slaap. 
  • Je krijgt inzicht in het belang van een goede nachtrust en een goede leefstijl overdag. 
  • Je krijgt praktische kennis en oefeningen om vermoeidheid en slaapprobleem zoveel mogelijk te voorkomen en aan te pakken.
  • Je krijgt een super fijne en handige Happy Sleeper Checklist zodat je altijd kunt terugvallen op de kennis en de oefeningen.

Over Happy Sleeper

Anouk is oprichtster van het platform www.happysleeper.nl, ervaringsdeskundige en yogi. Haar persoonlijke wake-up call kwam in de vorm van een burn-out. Het resultaat van hard werken, veel ballen in de lucht en slaaptekort. Een combinatie die veel meer mensen kennen. Het is haar missie om jou te helpen ’s nachts beter te slapen en overdag meer rust te ervaren. 

Klik hier voor de tickets.