Leuke activiteiten om te doen tijdens de landelijke onderwijsstaking

donderdag 14 maart 2019

Op vrijdag 15 maart is het zullen de leraren gaan staken. Dat betekent dus geen school! Maar wat ga je nu doen in deze tijd? Wij hebben 6 leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet!

Optisport Almere

Tijdens de landelijk onderwijsstaking kun je bij Optisport met je vrienden en vriendinnetjes komen zwemmen voor een speciaal tarief van €4,00! In Zwembad Almere Stad kan dit van 14.30 - 16.00 uur en in De Vrijbuiter kun je kommen zwemmen van 13.00 – 15.30 uur.

Jumping Jack

Terwijl de leraren staken kun jij gezellig komen springen in de trampolinehal van Jumping Jack in Almere. Doe de gekste trucs op de 2400 vierkante meters aan trampolines! Kinderen kunnen komen springen voor 7,00 p.p. per uur!

Shoppen in Almere Centrum

De winkels in Almere Centrum zijn van 10.00 tot 18.00 uur geopend dus kom lekker shoppen, rondwandelen of gezellig wat eten!

PIT Veiligheidsmuseum

Kom de wereld van de politie, brandweer en ambulance ontdekken bij PIT veiligheidsmuseum! Test hoeveel jij weet over veiligheid, speel interactieve games of laat je rondleiden en doe een van de ander leuke activiteiten!

Kids playground

Leef je uit in het mooiste speelparadijs bij Kids Playground Almere. Ga van de glijbanen af, kom klimmen in de klimrekken of neem een duik in de ballenbakken. Je hoeft je zeker niet te vervelen tijdens de staking!

Kinepolis Almere

In de ochtend en middag draaien de leukste kinderfilms in Kinepolis Almere. Hoe tem je een Draak 3, Corgi, De Lego Film 2 en nog veel meer films om te bekijken!