Kennismaken met Luchtbuks Schieten

donderdag 14 februari 2019

Schieten met een luchtbuks is vergelijkbaar met de schiettent op de kermis. Alleen is het geweer in dit geval veel preciezer. Luchtbuks schieten is een mooie sport die eenvoudig te leren is. Wil je kennismaken met luchtbuks schieten? Op zondag 24 februari is er een open inschrijving bij Outdoorpark SEC Survivals in Almere. ‬‬‬‬‬‬‬‬

Meer over de Workshop Luchtbuks Schieten

Op de schietbaan krijg je duidelijke instructies over de veiligheid en leer je alles over de techniek van het schieten. Je schiet met  verschillende soorten buksen in verschillende kalibers. Er wordt met kleine loden kogeltjes geschoten op diverse doelen.

Eerst oefenen, dan een wedstrijdje

Op de kleine schietbaan leer je de basis van het schieten o.a. ademhaling, richten, veiligheid en het dominante oog. Op de lange afstandsbaan zijn er leuke uitdagingen met lastige doelen. En met een schietwedstrijdje wordt het spannend gemaakt! In een paar rondes probeer je zoveel mogelijk punten te halen.

Tijd: Zondag 24 februari, 14.00 tot 15.30 uur

Leeftijd: Vanaf 18 jr