Win 500 euro voor idee Almeerse waterrecreatie

dinsdag 16 april 2019

Op woensdag 24 april aanstaande organiseert de Waterburgemeester een ideeën- en borrelavond bij Sun Runners in Almere Poort, inloop om 19:30 uur. Tijdens de avond worden ideeën gepitcht voor de jury en aanwezigen en gaat de winnaar met 500 euro naar huis om het idee uit te voeren. Veel mensen bruisen van ideeën, maar hebben de middelen niet om dit uit te voeren. Deze goede ideeën stimuleren wij graag. Of je nu wel of geen boot hebt, graag over het strand wandelt of het liefst de hele dag water drinkt. Iedereen is welkom!

Zelf een goed idee? Waag een sprong en pitch het. De jury, waar onder andere de Waterburgemeester zelf in zit, bepaald aan het eind van de avond wie er met het geld vandoor gaat. Het idee moet de Almeerse waterrecreatie beter, leuker en aantrekkelijker maken. Ook is het belangrijk dat het dit vaarseizoen uitgevoerd of opgestart wordt en dat het gewonnen bedrag ingezet wordt om het idee uit te voeren. 

De avond is daarnaast bedoeld om nieuwe mensen te leren kennen die ook enthousiast zijn over water. Leuk voor ondernemers, watersporters en recreanten die zich graag op of aan het water begeven. Laat je inspireren door de goede ideeën en wie weet ontstaat er nog een mooie samenwerking. Voor meer informatie en aanmelden voor de avond kun je naar springintdiepe.eventbrite.nl

Het programma van de avond is als volgt:
19:30 - 20:00  Inloop
20:00 - 20:15  Opening
20:15 - 20:45  Netwerken/borrel
20:45 - 21:15  Pitches
21:15 - 21:30  Uitslag jury + afronding avond
21:30 - 22:00  Uitloop/borrel

De Waterburgemeester is een initiatief van de EBA. De Waterburgemeester is een ambassadeur van het water en wil de mogelijkheden van het water laten zien. Ook brengt hij partijen samen die zich graag op en aan het water begeven, of werken met het thema water. 

Meer informatie: www.waterburgemeester.nl

Foto: springintdiepe.eventbrite.nl