Theatergoep SubSub maakt speeldata bekend

donderdag 31 januari 2019

Theatergroep SubSub speelt vanaf woensdag 3 april, de voorstelling Extreem. In de Voetnoot, Stadhuisplein 2. Extreem gaat over een extreemrechtse jongen die door geweldpleging tegen moslims in de gevangenis terecht komt. Daar komt hij tot inzicht dat haat zijn leven niet beter heeft gemaakt en hem ook nooit gelukkiger zal maken. Vervolgens probeert hij uit dit extreemrechtse milieu te komen. Maar dit blijkt moeilijker dan hij tevoren had ingeschat. De voorstelling is geschreven en geregisseerd door Esther Bolte. Het stuk wordt gespeeld door 9 jonge acteurs en actrices en is tot en met 20 april te zien. Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar via subsub.nl.

Extreem is een actuele hedendaagse voorstelling die gaat over racisme, beïnvloeding en identiteit. Niet alleen worden extreme racistische uitingen getoond, ook het verborgen alledaagse racisme in de huidige maatschappij komt ter sprake in de voorstelling. Woensdag 3 april en vrijdag 5 april zijn try-outs. Zaterdag 6 april gaat de voorstelling in première. Tot en met zaterdag 20 april is de voorstelling te zien.

Over Theatergroep SubSub

Theatergroep SubSub is hèt jongerengezelschap in Almere. Ontstaan vanuit Theatergroep Suburbia, is zij sinds 2017 een zelfstandige theatergroep en produceert zij meerdere voorstellingen per jaar.
SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven? En hoever ga je om te zijn wie je bent? Deze vragen stellen we onszelf, de acteurs en het publiek in de voorstellingen van SubSub.